Jennifer Aniston dă în judecată un fotograf

Jennifer Aniston dă în judecată un fotograf
Actriţa americană Jennifer Aniston a depus o plângere civilă împotriva unui fotograf pe care îl acuză că i-a făcut fotografii cu ajutorul unui teleobiectiv pe când era dezbrăcată în interiorul casei sale din Malibu.

Actriţa care a jucat în serialul “Prietenii tăi” a afirmat că Peter Brandt a utilizat un teleobiectiv puternic pentru a-i face fotografii în interiorul casei sale din Malibu, luna trecută.

Plângerea depusă vineri la un tribunal din Los Angeles mai arată că acele fotografii au fost realizate de la o distanţă mare, în mod ilegal şi că fotograful a încercat imediat să le vândă mai multor instituţii de presă.

Jennifer Aniston a cerut tribunalului să i se acorde despăgubiri, dar şi să împiedice fotograful şi toate televiziunile şi ziarele care au cumpărat pozele să le exploateze din punct de vedere comercial.

Jennifer Aniston, în vârstă de 36 de ani, este una dintre actriţele cele mai populare de la Hollywood. Ea a apărut de curând în filmul “Derailed”, iar o altă producţie cu ea în rolul principal, “The break up”, va fi lansată oficial la începutul anului 2006.

Divorţată de curând de Brad Pitt, Aniston are în prezent o relaţie cu un alt actor, Vince Vaughn, alături de care a jucat în producţia “The break up”.