Jennifer Aniston si-a ars rochia de mireasa

Jennifer Aniston si-a ars rochia de mireasa
Jennifer Aniston i-a invitat pe prietenii sai sa fie alaturi de ea in cadrul unui ritual mai putin obisnuit. Actrita a ars rochia de mireasa pe care o purtase la casatoria cu Brad Pitt.

Potrivit revistei “Grazia”, evenimentul a avut loc la resedinta din Malibu a lui Jennifer. Ea a baut sampanie si a privit, impreuna cu apropiatii, cum flacarile au mistuit rochia.

Initial actrita se gandise sa doneze articolul cu pricina, cu un design semnat de Lawrence Steele, dar se pare ca s-a razgandit. Gestul pe care l-a facut a insemnat, pentru ea, o forma simbolica de a uita trecutul.

Pe foc au mai fost aruncate si cateva tricouri si CD-uri care ii apartinusera lui Pitt.

Partenerul actual al lui Jennifer Aniston este Vince Vaughn.
Cei doi au fost, din nou, vazuti impreuna, sarutandu-se si giugiulindu-se ca doi porumbei, in timp ce serveau o cina romantica la restaurantul unui hotel din Los Angeles.Ei au avut si probleme cu legea, fiind opriti de Politia Rutiera… Cercetarile au demonstrat ca alcoolemia lui Vince era cu putin sub limita legala, dar politistii ‘i-au sfatuit’ sa lase mai bine masina pe marginea drumului si sa ia un taxi. Ceea ce au si facut.