Jonathan Rhys Meyers, înapoi în braţele iubitei

Jonathan Rhys Meyers, înapoi în braţele iubitei
Anul trecut, imediat după moartea mamei sale, Jonathan Rhys Meyers era surprins pe străzile Londrei în compania unei cutii cu bere. Se pare însă că s-au schimbat vremurile pentru protagonistul din serialul „The Tudors”.

Alături de actorul în vârstă de 30 de ani a fost mai nou surprinsă tânăra Reena Hammer, iubita de care Meyers se despărţise în urmă cu ceva timp. Dragostea a fost resădită în inima starului, iar „admiraţia” pentru alcool pare acum îngropată pentru totdeauna. Mai ales dacă se dă crezare vorbelor actorului. „Sunt un băiat bun. Am grijă de mine”, a povestit recent irlandezul.

Nu este prima dată însă când Jonathan a avut curajul de a face declaraţii pozitive la adresa propriei persoane, chiar şi în condiţiile în care toată lumea îi cunoaşte pasiunea: alcoolul. „Am făcut multe lucruri de care acum îmi este ruşine. Acum un an mi-am dat seama că mă aflam pe un drum greşit şi am spus «stop» vieţii plină de distracţii”, a spus actorul într-un interviu. La scurt timp însă după această declaraţie, Jonathan Rhys Meyers a fost arestat pe un aeroport, starul aflându-se sun influenţa băuturi euforizante. Să fie oare prezenţa Reenei aducătoare de noroc? Judecând după fotografia suprinsă cu cei doi, tânăra are deocamdată o influenţă pozitivă asupra lui Rhys.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase