Jurcă vine la Primărie !

18Comentarii
Jurcă vine la Primărie !
Jurcă vine la Primărie !
ARAD – La sfârşitul săptămânii trecute, PD-L Lipova şi-a lansat, oficial, candidaţii.

Organizaţia Partidului Democrat – Liberal din Lipova şi-a lansat, la finele săptămânii trecute, echipa de candidaţi pentru Primăria oraşului.

În prezenţa a peste 400 de persoane, candidatul de primar – Marius Jurcă – şi echipa pe care acesta o propune pentru Consiliul Local Lipova şi-au prezentat principalele obiective pentru următorii patru ani.

De la refacerea drumurilor, realizarea de investiţii pentru spital, acordarea unui sprijin serios învăţământului lipovan, până la crearea de locuri de muncă şi revigorarea turismului – toate se regăsesc pe lista de priorităţi a viitorului primar şi a consilierilor democrat-liberali.

Pe lângă prezenţa numeroasă a locuitorilor Lipovei, un număr impresionant de lideri ai PD-L Arad au ţinut să fie alături de candidatul Marius Jurcă şi de organizaţia locală a partidului. Astfel, delegaţia condusă de preşedintele Gheorghe Seculici şi de candidatul democrat-liberalilor pentru şefia Consiliului Judeţean Arad – Nicolae Ioţcu – i-a mai cuprins pe deputatul Constantin Traian Igaş, consilierii judeţeni: Adrian Ţolea, Sandu Leah, Sever Jurcă şi Daniel Negrea.

Inspectorul şcolar general Marius Göndör şi directorul Direcţiei de Tineret Arad, Cristian Drăgan, au completat lista liderilor judeţeni ai partidului, prezenţi în oraşul de pe malul Mureşului pentru a-i susţine pe Marius Jurcă şi echipa sa. „Infrastructura este în suferinţă. Drumurile din Lipova sunt în suferinţă.

Primul pas este să facem drumuri mai bune, pentru a atrage investitori. Investitorii înseamnă locuri de muncă şi bani la bugetul local – un alt obiectiv ce trebuie atins în Lipova” – spune Marius Jurcă în faţa sălii arhipline.

În susţinerea discursului candidatului PD-L pentru Primăria Lipova, senatorul Nicolae Ioţcu (candidat pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad) afirmă: „Noi am sprijinit Valea Mureşului de la Petriş la Nădlac. Cu regret o spun, dar cei ce conduc Lipova nu au cerut să fie sprijiniţi. Uitaţi-vă la Conop şi Păuliş şi veţi vedea ce realizări poate avea o administraţie a Partidului Democrat-Liberal.

Pentru ca Lipova să nu mai fie ultimul oraş, ci ceea ce a fost cândva, votaţi un primar tânăr, iar pentru Consiliul Judeţean – un preşedinte tânăr”. Spectacolul de lansare a fost susţinut de mai mulţi artişti originari din Lipova care au ţinut să-l încurajeze pe Marius Jurcă, printre aceştia numărându-se Tinu Vereşezan, Carmen Popovici, Lucian Drăgan şi Florin Ionaş.

T.G.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor