Jurnal arădean, o bucurie

De Diana Dutu
Jurnal arădean, o bucurie
© FOTO: ANDREEA PINTEA
Sentimentul ne-a fost împărtăşit de către cei mai fideli dintre cititorii ziarului.

Jurnal arădean i-a premiat, joi, cu câte 200 de lei pe câştigătorii concursului „Premiile de fidelitate” din luna aprilie. Pentru mulţi dintre abonaţii premiaţi, norocul a venit pentru a doua, a treia sau a patra oară.

Cuvântul cititorilor…

„Tata e marele câştigător, e pentru a patra oară când are noroc la concursul «Premiile de fidelitate». Citeşte Jurnal arădean zi de zi şi e foarte mulţumit de ziar. Eu apuc să mă uit peste el doar seara, după ce vin de pe câmp. Consider că este un ziar complet” – spune vinganul Anton Keresztes.

„Jurnal arădean e un ziar echilibrat, în care găseşti de toate” – punctează Mihai Nistor din Zimandu-Nou, câştigător pentru a doua oară la Fidelitate. „Sunt la primul câştig de acest gen. Sunt foarte mulţumit de ziar – şi eu, şi soţia. Ea e mai implicată: mă trimite să-l duc de la poştă, mă întreabă dacă l-am citit… Dar nu i-l dau decât după ce îl citesc eu mai întâi” – mărturiseşte Pavel Crişan din Măderat.

Arădeanul Ioan Bogdan e la al patrulea premiu de fidelitate în familie, după ce soţia sa a mai câştigat de trei ori până acum. „Sunt abonat la ziar din timpuri imemoriale. Sunt foarte mulţumit de conţinutul său, cuprinde tot ce vreau să citesc. Îl primesc dimineaţa şi… aşa îmi încep ziua: ceaiul, ziarul şi apoi cafeaua. Iar seara facem rebusul din Jurnal arădean” – spune norocosul. Aflat la al doilea câştig, Ioan-Dimitrie Neagu din Arad zice că ziarul „e excelent”, deci îi face plăcere să îl citească.

George Gui spune că el nu e prea norocos, dar soţia sa, Violeta (titularul premiului de fidelitate) e cu siguranţă o norocoasă: a mai câştigat de două ori la concursul dedicat abonaţilor. „După mine, ziarul e foarte bun, sunt abonat la el de la începuturi. Îl citesc zilnic. De când vine poştaşul, două ore sunt cu ziarul în mână, îl citesc de la cap până la coadă” – povesteşte… norocosul.

Maria Ardelean din Lipova a câştigat în premieră la concursul nostru de fidelitate, motiv pentru care se simte „foarte bucuroasă, foarte mulţumită” şi recunoscătoare: „Mulţumesc echipei Jurnal arădean pentru tot ceea ce faceţi, îi mulţumesc domnului procuror care a avut mână bună şi vă doresc tuturor multă sănătate” – încheie fidela noastră cititoare.

Ce fac cu banii

Anton Keresztes îi va dărui premiul de fidelitate nepoţelei sale, Milena, care pe 1 iunie împlineşte un an. Pavel Crişan îi va da cei 200 de lei soţiei, „să facă ce doreşte cu ei”. Ioan Bogdan nu a stabilit încă destinaţia banilor, dar sigur o parte va fi alocată pentru a cumpăra ceva simbolic, care să amintească de câştigarea premiului de fidelitate. Ioan-Dimitrie Neagu e decis: nepoata sa Anda, studentă la Litere, la Cluj, împlineşte duminică 21 de ani, aşa că îi va face cadou cei 200 de lei. Maria Ardelean va folosi banii la renovarea casei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !