„Jurnal arădean” vă ascultă

„Jurnal arădean” vă ascultă
ARAD – Între orele 11.00-13.00, la telefonul 0257.280.943, redactorul nostru vă stă la dispoziţie.

Cititorul nostru U.I. din Sebiş ne-a contactat pentru a-şi exprima nemulţumirea refitor la numărul de anagajţi din instituţiile publice. „Nu înţeleg de ce trebuie o «armată» de funcţionari la Primării şi administraţii fiscale. Ar putea ca acei bani care se cheltuie cu personalul din tot felul de organizaţii şi agenţii să fie folosiţi pentru dezvoltarea comunelor sau orăşelelor precum e şi cazul Sebişului. Pentru a muta două – trei hârtii din stânga în dreapta nu e nevoie de atât de mulţi oameni”, ne spune U.I.

Nicolae Cristea locuieşte în Arad şi ar dori să ştie de unde se pot afla informaţii privind medicii specialişti care colaborează cu Casa de Asigurări de Sănătate. „Ştiam câteva cabinete ale medicilor specialişti unde putei merge cu trimitere de la medicul de familie, dar unele dintre ele s-au desfiinţat”, spune Nicolae Cristea. În informăm pe cititorul nostru că aceste informaţii le poate obţine fie de la medicul de familie, fie adresânduse Casedei de Asigurări de Sănătate Arad la telefonul: 0257/270.202.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase