Jurnal arădean vă ascultă

ARAD – Între orele 11.00-13.00, la telefonul 0257-280943, redactorul nostru vă stă la dispoziţie.

Un cititor al ziarului nostru a apelat la redacţie în numele Asociaţiei de proprietari de pe Meţianu nr.1. Acesta a subliniat două probleme. „Nu s-a mai făcut şedinţă de bloc de aproximativ doi ani. Ce putem face în acest sens? Avem datornici cu 5.500 de lei şi nu se ia nicio hotărâre”, a precizat acesta. Vasile Arion, vicepreşedintele Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative ne-a informat, în acest sens: „Adunarea generală a Asociaţiei se organizează anual, în primul trimestru. Atunci se iau toate deciziile legate de aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, etc. În ceea ce priveşte recuperarea restanţelor, potrivit legii 230/2007, după 90 de zile consecutive de neplată se urmează calea legală de instituire a privilegiului imobiliar la CF urmat de acţiunea în instanţă.”

Florica Todor, din cartierul Aurel Vlaicu, a subliniat „Administratorii ce drept au să profeseze pe lângă pensie? Sunt alte persoane, tinere, care au rămas în şomaj şi care ar putea face această muncă de administrator, pentru a avea un venit”. Vasile Arion precizează, în acest sens, că „dreptul la muncă nu poate fi îngrădit. Orice persoană care a obţinut atestatul în urma examenului susţinut la Primărie poate profesa. Singura condiţie impusă de autorităţi este limita de vârstă pentru înscrierea la concurs de 65 de ani, dar dacă administratorul a obţinut deja atestatul are dreptul legal de a profesa. Ar fi discriminatoriu să i se interzică”.

JA – S.B. 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase