Jurnal arădean, ziarul cu cele mai documentate articole

De Valentin Goran
1Comentariu
Jurnal arădean, ziarul cu cele mai documentate articole
„Apreciez ziarul și îndeosebi integritatea redactorilor de la Jurnal arădean”, ne spune unul dintre câștigători.

Jurnal arădean i-a premiat, marți, pe cei mai norocoşi dintre abonaţii din luna martie. „Premiile de fidelitate Jurnal arădean” de câte 200 de lei fiecare au ajuns în posesia câştigătorilor, întregindu-le bugetul.

Ce fac cu banii

Eleonora Bota din Arad își va cumpăra niște cărți, iar restul premiului îl va folosi pentru cumpărăturile de Paști, în timp ce Ecaterina Godo, tot din Arad, își va face abonament în continuare, iar restul sumei va fi cadou pentru nepoțel de Paști. „Acest premiu îl voi investi în articole de pescuit”, ne spune Mihai Nistor din Zomandu Nou. „Câștig pentru prima dată, iar premiul îl vom da nepoatei noastre, Cosmina, de Iepuraș”, mărturisește Vasile Bohan. „Câștig pentru a doua oară. Am să iau ceva pentru casă ca amintire”, se destăinuie Ioan Tomuț, din Cermei. „Nepoata mea abia așteaptă să ajung acasă cu premiul”, ne spune Elena Ungurean, din Vinga.

Despre ziar

„Ziarul este neutru, nu mi se pare a fi aservit politic. Mie îmi place îndeosebi secțiunea sport, urmăresc cu interes evoluția echipei UTA”, ne spune Constantin Dudău din Arad. Ioan Tomuț din Cermei își dorește introducerea unei rubrici noi în cadrul cotidianului, în care un jurist să le explice arădenilor pașii care trebuie urmați atunci când „cineva vinde sau cumpără un teren agricol, sau să ne explice cum se face o succesiune, sau o contestație”. Sanda Bohan din Arad își arată admirația pentru „articolele de la politic până la rețete pentru bucătărie. La ora 6.00 dimineața, prima dată citim ziarul și după aceea mai vorbim ce avem de vorbit”. „Cred că o rubrică despre agricultură ar fi binevenită. Cum se plantează pomii, ce lucrări trebuie făcute în funcție de sezon, sau despre creșterea animalelor. Iar pe politiceni ar trebui să îi băgăm în seamă o dată la patru ani, așa cum fac și ei cu noi”, ne recomandă Mihai Nistor din Zimandu Nou. „Vă felicităm pentru că aveți cel mai mare tiraj din țară, dar vă propun introducerea unei rubrici cu sfaturi pentru iubitorii de animale domestice”, ne spune Eleonora Bota din Arad. „Sunt un cititor fidel și norocos. Apreciez ziarul , articolele bine documentate și îndeosebi integritatea redactorilor de la Jurnal arădean”, mărturisește Elena Ungurean din Vinga.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor