Jurnal arădean, ziarul-ecou al cititorilor

De Diana Dutu
Jurnal arădean, ziarul-ecou al cititorilor
Nemulţumirile arădenilor se regăsesc în paginile ziarului şi, de multe ori, sunt rezolvate cu ajutorul JA.

Jurnal arădean i-a premiat, joi, cu câte 200 de lei pe câştigătorii „Premiilor de fidelitate” din luna octombrie. Aflaţi la primul sau la al nouălea câştig, premiul a fost primit cu bucurie de fiecare dintre cei zece abonaţi norocoşi ai ziarului.

Emoţie în premieră

Arădeanca Emilia Popescu s-a aflat în premieră în postura de câştigător al unui premiu de fidelitate. Ea s-a declarat onorată să fie prezentă în redacţia Jurnal arădean, alături de oamenii care fac ziarul.

„Vreau să felicit tot personalul care, cu profesionalism, munciţi pentru a ne oferi un ziar complex, cu știri diverse, din mai multe domenii de activitate, atât din judeţ, cât şi din ţară. E important pentru noi, cititorii, că ne putem plânge la ziar şi, de multe ori, scâncetele noastre şi-au găsit rezolvare prin intermediul dumneavoastră. Vă mulţumesc foarte mult şi îi doresc Jurnalului arădean să rămână acelaşi ziar mulţi ani de acum înainte” – a subliniat, vizibil emoţionată, fidela noastră Emilia Popescu.

5_fidelitate_20K

Cititori mulţumiţi

Doina Şilinca a ridicat premiul în numele soţului său Mircea. „Ne pare bine că am avut noroc, suntem bucuroşi că am câştigat. Citim ziarul în fiecare zi şi suntem foarte mulţumiţi de el” – ne-a mărturisit Doina Şilinca. Alfred Bodnar e abonat la ziarul nostru de pe vremea când se numea Flacăra Roşie şi spune că a câştigat pentru a treia oară la concursul „Premiile de fidelitate”. „Jurnal arădean e un ziar complet, găseşti de toate în el” – a opinat arădeanul. Ion Brânză din Vladimirescu nu îşi aminteşte exact dacă e a opta sau a noua oară când a câştigat la „Fidelitate”, dar un lucru ştie sigur: „Sunt foarte mulţumit de ziar”. La fel şi Petru Nistor din Zimand, care a câştigat pentru a şasea oară cu „Premiile de fidelitate Jurnal arădean”.

Ioan Negru e foarte concis: „Sunt mulţumit de cuprinsul ziarului, cu datele pe care le are. Şi îi doresc succes mai departe.”

Cine ce face cu banii

Emilia Popescu nu s-a gândit exact ce face cu banii, dar… „sigur o să mă duc la biserică”. Doina Şilinca spune ca va folosi banii „în casă”. Alfred Bodnar ştie clar ce va face cu premiul oferit de Jurnal arădean: îl va oferi strănepotului său Matei care „are venerabila vârstă de şase luni”. Pentru Ion Brânză, cei 200 de lei au picat numai bine, că are programare la dentist. Ioan Negru spune că o parte din bani îi va folosi pentru „a face reclamă Jurnalului arădean: le dau vecinilor câte o bere”. Şi, desigur, îi va încuraja să se aboneze şi ei, să participe la concursul nostru de fidelitate astfel încât să aibă şansa să câştige şi să îi întoarcă „favorul”. Petru Nistor şi-a sărbătorit luna aceasta ziua de naştere, iar sâmbătă are nuntă la băiat, aşa că… totul e clar. Gheorghe Pârvulescu va folosi banii „pe unde e nevoie. Şi sunt destule nevoi!” Familia Palcu din Bocsig îi va dărui premiul de 200 de lei băiatului de 17 ani care e la şcoală la Ineu şi sigur le va găsi banilor o întrebuinţare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !