Justiţia nu poate fi păcălită

2Comentarii
Justiţia nu poate fi păcălită
ARAD – In comunicatul publicat in Jurnal aradean si Observator aradean in luna iulie 2009 intitulat Comunicat de presa, respectiv Dan Ghirlea se judeca cu AJF Arad, am promis:

– celor 6 membri ai Biroului Executiv: Selejean, Toderici, Jusca, Vatran, Trut, Sofronici, care in unanimitate de voturi prin procesul-verbal nr.65/27 februarie 2009, incheiat in sedinta convocata ad-hoc si premedidat in aceiasi data 27.02.2009 cu A.G., au propus declararea subsemnatului persona non grata, ca : “propunerea” B.Ex. si hotarirea A.G. a fost nefondata, nestatutara, abuz in serviciu, act de razbunare, nula de drept,

– celor 54 de delegati care au votat propunerea celor 6 pacalici din B.Ex.ca: au fost MINTITI, indusi in eroare, MANIPULATI cu premeditare, cu un anumit scop de catre o anumita persoana si grupul sau de interese din virful AJF Arad, ca in necunostinta de cauza nu stiu ce au votat,

– unei persoane cu mare putere de decizie din FRF,

– opiniei fotbalistice si cititorilor celor doua cotidiene, ca imi voi demonstra juridic nevinovatia.

Hotarirea Judecatoriei Arad din dosarul nr.8484/55/2009 pronuntata in 15.02.2010 dovedeste indubitabil, fara echivoc in ceia ce ma priveste :

– ca sint nevinovat, nu am comis abateri si fapte impotriva AJF, nu am incalcat Statutul, nu am adus nici un prejudiciu de imagine presedintelui, fotbalului judetean, ca hotarirea A.G. AJF este nula de drept,

– ca impotriva unei persoane fizice care nu face parte din sistem, care nu este si nu simbolizeaza cu un oficial AJF Arad din 13.04.2005, care nu este abilitata sau legata prin Statut sau Regulamente cu AJF Arad, hotarirea A.G. nu are nici o forta juridica, ii este inopozabila, nu poate produce nici o consecinta juridica, nu ii poate interzice anumite drepturi cetatenesti si constitutionale,

 - ca hotarirea indreptata impotriva unui simplu cetatean, a fost o CONSPIRATIE ordinara, fara scrupule, o FACATURA si act de razbunare retroactiva a celor 6 PACALICI – pentru procesul in anulare intentat privind fraudarea alegerilor in 2005 – ca propunerea B.Ex. a fost o sfidare si desconsiderare a bunei credinte a celor 54 de delegati, printr-o MINCIUNA ordinara de care pina si mai marele mincinosilor PINOCCHIO ar fi invidios.

Prin hotarirea A.G. o anumita persoana a urmarit exclusiv consecintele sanctiunii,interzicerea dreptului meu de a candida – fara a avea motive intemeiate – probe, martori, declaratii scrise ale acestora, inscrisuri care sa indice faptele comise – fara efectuarea absolut niciunei anchete disciplinare de catre un organ competent al AJF, incalcind deliberat, cu buna stiinta, prevederile Regulamentului de aplicare a Statului, art. 24/2/b RETROACTIVITATEA : “excluderea retroactivitatii in aplicarea sanctiunilor,interdictia de a da sanctiuni pentru fapte savirsite anterior faptei in cauza” – fara a stabili termene de atac sau apel nici premergator nici ulterior A.G. nici prin comunicarea scrisa, incalcindu-mi DREPTUL LA APARARE SI PREZUMTIA DE NEVINOVATIE prevazut de art. 24/2/e : “garantarea dreptului la aparare stabilind caile de atac impotriva sanctiunilor dictate”, mai mult – fara ca propunerea de sanctionare sa se circumscrie vreunui punct al ordinei de zi a A.G., pentru ca delegatii sa fi fost instiintati din timp de motive, sa delibereze si voteze in cunostinta de cauza – dar si prin atitudinea TARDIVA si culpabila a comunicarii oficiale a sanctiuni dictate in 27.02.2009 – adresa AJF nr.499/12.06. 2009, dupa…100 de zile, fara a indica CONCRET faptele, abaterile sau actiunile comise, caile de atac si apel.

Persoana respectiva, care nu a urmarit altceva decit impiedicarea mea cu orice pret, prin orice mijloace, de a candida la alegeri, a implicat cu buna stiinta AJF Arad intr-un ABUZ IN SERVICIU prin incalcari grave a prevederilor Statutului, Regulamentului disciplinar si Legislatiei sportive, Legea nr.69/2000, Legea Educatiei fizice si sportului si Ordonanta nr.26/2000.

ABUZUL IN SERVICIU este INFRACTIUNE si se pedepseste de catre instanta penala cu condamnare. Desi erau intrunite absolut toate conditiile unui abuz in serviciu, dupa epuizarea cailor jurisdictiei sportive – refuzate de AJF si declinate de…FRF prin musamalizarea anchetei disciplinare – m-am adresat instantei civile, nu penale, din considerente strict umane.

Lezat in orgoliu m-am luptat solitar, contra cronometru, cu decenta si rabdare, pentru propria-mi moralitate si dreptate.

In mandatul, 2005-2010, in care traverseaza cea mai acuta criza de imagine, credibilitate si moralitate, in care si-a aratat propriile limite: FRAUDAREA alegerilor in anul 2005, CACIALMAUA cu motiunea de neincredere cind s-au compromis si umilit la conducatori sa nu recunoasca ce au semnat si stampilat, REPETAREA alegerilor partial – datorita viciului de procedura creat de Marcel Coras, candidat pentru presedinte care scirbit si dezamagit nu a continuat actiunea in instanta pina la capat, RASTALMACIREA hotaririi judecatoresti de repetare a alegerilor pentru vicepresedinti cu MILOGIREA voturilor de catre gasca de haidamaci electorali, Cioata – Zaraza – Pestele – Excrocul s.a., in folosul vicepresedintilor in exercitiu functiunii in mai 2007, BLATUL Vinga-Lipova/jucatorul Burlan, CAZURILE din ultimii ani privind desemnarea campioanei, Pincota-Sebis/jucatorul Turcus, Partizan Satu Mare-Curtici rezolvate de FRF, FACATURA cu non grata, grupul de interese din virful AJF – presedintele manipulat de catre acelasi sforar ex-arbitru mediocru – prin astfel de masuri nefondate, neregulamentare, nestatutare, incalcari grave ale Statutului, privind sanctionarea mea, a prejudiciat imaginea AJF, autoritatea morala, credibilitatea presedintelui si fotbalului judetean.

In ultimii 5 ani am demonstrat juridic inca o data, pentru a doua, ATENTIE, si ULTIMA OARA, ca minciuna si frauda nu pot invinge dreptatea si adevarul, ca nu se pot respinge candidaturi nejustificat ca in 2005, nu se pot propune si mai ales dicta SANCTIUNI in CONTUMACIE, FARA a fi comise ABATERI, mai mult nu pot fi interzise anumite drepturi in mod abuziv, nejustificat ca prin hotarirea A.G. din 27.02.2009, decit la dezonorata si penibila institutie si instanta a nedreptatii si minciunii AJ…FRAUDE Arad, manipulata si controlata de un grup cu interese meschine.

JUSTITIA NU POATE FI MINTITA SI PACALITA desi avocatul diavolului, un PROCESOMAN REABILITAT,in disperare de cauza a incercat prin diferite tertipuri si smecherii murdare sa ii distraga atentia.

Nu mai sint de loc afectat de consecintele sanctiunii. Spre deosebire de amaraciunea PACALICILOR si frica unei persoane care vizeaza functia suprema ca voi candida, sint cu constiinta impacata si am satisfactia morala ca justitia a anulat nedreptatea si mirsavia grupului de interese din virful AJF Arad.

Aceasta decizie face infinit mai mult decit AJ…FRAUDE, PACALICII, grupurile de interese si toate functiile la un loc. Le multumesc sincer la toti care nu le-am dezamagit increderea, au crezut in nevinovatia mea, m-au incurajat, sustinut moral, in mod deosebit avocatului care mi-a reprezentat interesele si in acest caz.

Conducatorilor de cluburi si asociatii nu le port absolut nici un resentiment, dimpotriva ii apreciez si ii respect, nu au nici o vina, au fost atrasi intr-o capcana, au fost MINTITI, INDUSI IN EROARE si MANIPULATI impotriva mea,la fel ca presedintele si membrii B.Ex., de catre o persoana pe care nu o pot numi om, care doreste sa introneze in AJF o DICTATURA SI MONOPOL a arbitrilor.

Conducatorii au o constiinta si cite un vot, iar daca se simt lezati, ca reparatie morala, ar trebui sa protesteze si sa-i declare indezirabili, non grata pe cei care i-au mintit si manipulat.

In contextul hotaririi judecatoresti toti cei 6 mega-ultra-destepti si intelepti care s-au pretat la conspiratie si minciuna sint trisori si mincinosi ordinari, dovediti, fara scrupule, incorigibili, pe care nu ii mai schimba din functii decit o tresarire de orgoliu a membrilor afiliati, daca acestia se considera lezati sau…pamintul si lopata.     Puterea este in mina afiliatilor, daca stiu sa o foloseasca fotbalul judetean are sansa la viata si dezvoltare, in caz contrar este criza de constiinta, dezinteres, automultumire sau cu scuzele de rigoare … prostitutie.

In disperarea, ostilitatea si ranchiuna pina in maduva oaselor a persoanei avide de putere, prin conspiratia si minciuna in care a implicat membrii B.Ex., fara motive si probe intemeiate, prin viclenie si manipularea presedintelui si complicitatea membrilor B.Ex., s-a folosit de buna credinta a celor 54 de membri ai A.G. si in complicitatea lor i-au mintit prin omisiune, i-au manipulat sa adopte o hotarire favorabila grupului de interese din virful AJF cotrolat de ex- mai marele arbitrilor, dar in nemernicia sa si a complicilor din B.Ex., au cazut in propria groapa, s-au pacalit, umilit si facut inca o data de ris in fata afiliatilor, opiniei publice si fotbalistice.

S-au compromis si decalificat in asa hal, incit nici unul din cei 6 mega-mincinosi si trisori nu mai este demn de incredere sa pretinda votul afiliatilor pentru inca un mandat de 4 ani.

“CISTIGA CINSTIT, PIERDE CU DEMNITATE”  “PENTRU UN FOTBAL CURAT IN JUDETUL ARAD”  “AI ACCEPTAT COMPETITIA, ACCEPTA SI REGULA”, nu sint altceva decit demagogie abstracta, lozinci si sloganuri populiste lipsite de continut. Ceausescu este mort, dar in aceasta institutie dupa 20 de ani spiritul lui inca bintuie.

Reforma, schimbarea si…curatenia in AJF, de la A la Z, trebuie sa inceapa cu impostorii, demagogii, mincinosii, sforarul si trisorul care a manipulat si controlat activitatea AJF Arad de ani de zile, care vizeaza functia suprema.

In momentul de fata, intedictia AJF Arad fiind anulata, indeplinesc conditiile cumulative prevazute de Statut. Data alegerilor dar mai ales termenul limita de depunere a candidaturilor 4 martie fiind foarte scurt ma dertermina sa fiu circumspect sa iau in calcul o posibila candidatura.

Pentru ca nu depinde exclusiv de mine, o voi face numai dupa o evaluare stricta si obiectiva a intereselor, nevoilor si doleantelor majoritatii asociatiilor pentru o reforma si schimbare de fond, daca subscriu proiectului privind programul strategic de dezvotare pe 4 ani pentru imbunatatirea infastructurii bazelor sporive, a conditiilor de pregatire si competitie, proiectului costruirii unui sediu si baze sportive proprii AJF, modificarii sistemului competitional, organigrama AJF, componenta comisiilor etc.

Am lucruri mult mai importante de facut decit sa mai port inca o polemica cu grupul de interese al sforarului, generata sau provocata de un nou abuz sau nedreptate la adresa mea.

Cred in divinitate, dreptate si adevar. Nu sint compatibil cu impostorii, hotii si trisorii. Ei nu au ce cauta in sport in general si in fotbal in special.

Grupul de interese din AJF Arad, mai nou grupurile, B.Ex 1 – B.Ex 2 sint pline de impostori, mincinosi, mincatori de rahat si hahalele cu sufletul pestrit capabile sa-si savureze excrementele cu naturaletea cu care milionarii gusta icrele negre. Sobolani umanizati, potlogari, parveniti, incompetenti, corupti, exclusi/retrogradati sau reabilitati, ex-colaboratori sau turnatori cu aere de imaculati…”curati la trup si suflet ca lacrima”, atotcunoscatori, sint printre PACALICII din B.Ex., din pacate printre unii arbitri, observatori, in componenta unor comisii, birouri sau servicii.

Vor sa conduca, sa judece, sa catalogheze, sa dea verdicte, sa fie in centrul atentiei, sa candideze si sa fie alesi fara concurenta. Sint oameni marunti, fara caracter, negrii in cerul gurii, cu sufletul mincat, nu au tata nu au mama. Nu au cinste, nu au demnitate, nu se mai pot numi oameni pentru ca nu le este teama de Dumnezeu si de nimic .      Pentru ca nu au moralitate nu stiu ce inseamna dreptatea, cinstea, corectitudinea si respectul. Stiu sa jongleze cu adevarul, cum sa te desconsidere, umileasca, hartuiasca si sa te puna pe drumuri pentru propria-ti dreptate si moralitate. In intunericimea lor sint atit de abili sa insceneze scenarii, conspiratii, sa-si justifice injustetile cu hirtii, hotariri, prevederiri interpretabile ale Statutului, Regulamentelor si tertipuri atunci cind evidenta este strigatoare la cer.

AJF Arad nu are nevoie de de lideri de paie, de impostori, MINCINOSI sau PAIATE, care sa fie manipulati din umbra de sforari dar nici de mega-lideri exclusi/retrogradati sau reabilitati care sa controleze si sa conduca dupa interese de grup si tirania bunul plac.

In interesul fotbalului judetean in fruntea AJF Arad nu poate sta decit un om de mare caracter dinafara structurilor actuale cu o vointa uriasa, cu pregatire de specialitate, impartial, echidistant, cu un trecut imaculat, care sa vegheze la respectarea Statutului si Legislatiei sportive in vigoare, pentru intronarea unui climat de normalitate, ordine, disciplina si mai ales legalitate in intreaga activitate.

Din pacate la ora actuala pentru o persoana, ex…arbitru mediocru si avid de putere, AJF Arad a devenit o chestiune de anturaj, de lupta interna intre gasti si grupuri de interese, dintre un SFORAR exclus/retrogradat din arbitraj si un presedinte in etate, lipsit de autoritate, manipulat, hartuit si intimidat nu de vocatie, competenta si competitie onesta.

In acest context al deciziei Judecatoriei Arad, orice incercari de justificare precum ca hotarirea este netemeinica, nelegala, eroare juridica, instanta nu a fost obiectiva,  a fost influentata de presa sportiva, punerea la indoiala a probitatii morale si profesionale a completului de judecata, sau interpretarea acestor consideratii legate de starea actuala din AJF drept calomnie, denigrare sau prejudiciu de imagine, inafara dreptului la recurs, este subiectiva, nefondata, denatureaza adevarul, bunul simt si nu fac altceva decit sa sporeasca ridicolul si penibilul situatiei in care a ajuns AJ…FRAUDE.

Prof. Dan Ghirlea2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor