La anul, şi ei vor fi boboci

La anul, şi ei vor fi boboci
71 de copii din comuna Fântânele de pregătesc, din acest an de învăţământ, într-o grădiniţă nouă.  Fantanele 2

Fântânele – Începând din această toamnă Grădiniţa cu Program Normal din Fântânele a intrat în casă nouă. Primăria Fântânele prin reprezentanţii ei, împreună cu cadrele didactice de la Grădiniţa din localitate, au constatat nevoia unei extinderi dat fiind faptul ca numărul copiilor din localitate este în creştere.

În urma demersurilor făcute către Consiliul Local Fântânele, acesta a aprobat proiectul şi a obţinut de la Guvernul României banii necesari extinderii. Noua clădire a fost finalizată înaintea începerii anului şcolar 2007-2008.

Pe data de 2 septembrie, în cadrul „Zilelor Comunei Fântânele” şi rugii Bisericii Ortodoxe Fântânele, a fost sfinţită noua clădire. Condiţiile noului local sunt apreciate de localnicii comunei, dar cel mai mult se bucură beneficiarii, copii care frecventează clasele de grădiniţă.

Cei 71 de grădinari sunt împărţiţi în trei grupe: Grupa mică cu un efectiv de 19 copii, supravegheaţi de educatoarea Brânda Agatia; Grupa mijlocie numără 21 de copii, aceştia având-o ca educatoare pe Bîndea Margareta; Grupa mare, pregătitoare, 31 de copii asistaţi şi pregătiţi pentru a deveni elevi destoinici, de către Rusu Viorica. Pe aceştia din urmă – mai exact 22, câţi erau prezenţi în ziua documentării noastre – îi vom prezenta împreună cu aspiraţiile lor.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !