La Arad s-a reconstituit Grupul de Ziarişti membri UZPR

8Comentarii
La Arad s-a reconstituit Grupul de Ziarişti membri UZPR
Preocupat de a se grupa organizatoric, pentru a câştiga personalitate şi, mai ales, reprezentativitate.

În Sala Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 a Bibliotecii Judeţeane „A.D.Xenopol”, în data de 16 martie 2018, actualii membri arădeni ai Filialei Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (filială înfiinţată la 7 ianuarie 1994, când a fost ales preşedinte jurnalistul Emil Şimăndan), s-au întâlnit pentru a se reconstitui în Grupul de Ziarişti din Arad, în conformitate cu numărul actual al membrilor UZPR în Arad.

La Adunarea Generală de la Biblioteca Judeţeană „A.D.Xenopol” au participat următorii membri UZPR din Arad: Emil Chirilă, Vasile Filip, Gabriela Groza, Pintilie Sava, Vasile Sărăndan, Emil Şimăndan şi Dorel Zăvoianu.

Reamintim celor mai tineri că Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România este continuatoarea organizaţiei omonime înfiinţată în anul 1919, după Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, aşadar, în anul viitor va fi Centenara.

Până la sporirea numărului membrilor UZPR din Arad cu noi tineri jurnalişti, precum şi cu jurnalişti mai puţin tineri, încât actualul Grup să se poată transforma în Filială distinctă a UZPR, cu peste 30 de membri, Adunarea Generala l-a ales coordonator al Grupului pe Vasile Filip, care urmează să reprezinte Grupul în toate acţiunile structurilor centrale de la Bucureşti.

Taguri: , ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor