La foc continuu

La foc continuu
La foc continuu
ARAD – Potrivit Prefecturii Arad, în urma videoconferinţei susţinută astăzi de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Dacian Cioloş, au fost abordate două teme de strictă actualitate. Comunicat

Este vorba de finalizarea campaniei de primire a cererilor de sprijin pe suprafaţă aferentă anului 2008, acolo unde termenul de finalizare este 15 mai, dar şi finalizarea calculării, autorizării şi efectuării plăţilor pe suprafaţa aferentă anului 2007, unde termenul de finalizare este 31 mai.

Până în prezent, la nivelul judeţului Arad, au depus cereri de sprijin pe suprafaţă un număr de 16.054 de fermieri, suprafaţa totală care intră în calculele acestei acţiuni fiind pe moment de 169.979 hectare. În ceea ce priveşte plata aferentă anului 2007, a fost autorizat primul eşantion de 3.978 de fermieri, urmând ca, în aceste zile, sumele de bani să fie virate în conturile beneficiarilor.

Ţinând cont de cele prezentate în videoconferinţă, prefectul s-a decis să solicite autorităţilor publice locale o implicare fermă pentru finalizarea la termen a depunerii de către fermieri a cererilor de sprijin pe suprafaţă aferente anului 2008.

A.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !