La grădiniţă, după zece ani. Liceenii de azi s-au reîntâlnit cu educatoarele lor din 2008

De V.M.
La grădiniţă, după zece ani. Liceenii de azi s-au reîntâlnit cu educatoarele lor din 2008
Evenimentul inedit a avut loc într-o sală de grupă a Grădiniţei „Prieteniei” din cartierul Aurel Vlaicu.

O întâlnire mai puţin obişnuită a fost găzduită, săptămâna aceasta, de Grădiniţa „Prieteniei” din zona Vlaicu. Foştii grădinari ai grupei conduse de educatoarele Elena Bacoş şi Marioara Muscă (pensionară acum), promoţia 2008, au ţinut să se revadă, după zece ani, în aceeaşi sală de grupă şi împreună cu aceleaşi educatoare care i-au îndrumat şi le-au format deprinderi în tot ceea ce înseamnă lansarea în drumul lung, dificil al învăţării. Lor li s-a alăturat şi actuala directoare a grădiniţei, prof. Ramona Şarga.

Întâlnirea a fost deosebit de emotionantă: foştii copii au luat loc pe scăunelele care acum zece ani le erau comode, apoi s-au prezentat la „strigarea” catalogului şi şi-au expus realizările din ultimii ani dar şi dorinţele de realizare profesională în viitor. Vor fi, cu siguranţă, ceea ce-şi doresc pentru că se pregătesc temeinic în această direcţie.

Educatoare le-au oferit ca surpriză un papirus cu fotografia grupei din urmă cu zece ani. Un moment emoţionant a fost când foştii grădinari s-au reunit pentru tradiţionala fotografie de grup… aceeaşi, dar după zece ani.

Copiii, care acum sunt elevi în clasa a X-a la cele mai prestigioase licee din municipiu, au ţinut să le mulţumească în acest mod educatoarelor care le-au format primele deprinderi de viaţă şcolărească. Iar educatorarele le urează „drum bun în viaţă!”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !