La muncă în Danemarca

La muncă în Danemarca
ARAD – Arădenii care doresc să muncească în domeniul agricol o pot face şi în Danemarca.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează o selecţie pentru ocuparea a 10 locuri de muncă pentru grădinari şi ajutori de grădinari în sere în Danemarca. Pe aceste locuri se munceşte şi se merge la cursuri la un colegiu de formare profesională pe timp de doi ani (în cazul ajutorului de grădinar) şi trei ani şi opt luni pentru grădinar.

Pentru a putea aplica la aceste locuri de muncă arădenii trebuie să poată sta în Danemarca între doi şi patru ani, să cunoască limba engleză, să aibă absolvit liceul sau facultatea de profil agricol – se acceptă şi dacă este încă student, iar practica în domeniul agricol are o maximă importanţă.

„Pentru a se înscrie la selecţie arădenii se vor prezenta la consilierul EURES din cadru AJOFM Arad– str. Călugăreni, nr. 1A, având un CV EUROPASS şi o scrisoare de intenţie, ambele întocmite în limba engleză, până la finele lunii februarie. Mai apoi, persoanele selectate vor susţine un interviu final la Polieşti pe data de 10 martie”, explică Mihaela Jude, inspector comunicare în cadrul instituţiei.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase