La Păuliş, fotbalul e la loc de cinste

De Daniel Scridon
La Păuliş, fotbalul e la loc de cinste
Ne-am convins încă odată, dacă mai era cazul, că la Păuliş sportul rege este la loc de cinste, iar autorităţile locale în frunte cu primarul Ioan Turcin susţin activitatea necondiţionat. Duminică, preţ de peste 8 ore, primarul Turcin a supervizat etapa zonală a Cupei Satelor de la Sâmbăteni, iar la final – încântat de atmosferă şi spectacol – i-a solicitat preşedintelui AJF, Adrian Lucaci, organizarea turneului final de duminică, 30 iulie.

Nu am scăpat prilejul de a-i solicita o declaraţie primarului de Păuliş, Ioan Turcin: „Am vrut să punem în valoare baza sportivă din Sâmbăteni, iar Cupa Satelor să fie un început în dezvoltarea fotbalului în comuna noastră. Momentan, la Sâmbăteni îşi desfăşoară activitatea juniorii de la Şoimii Lipova, dar avem în vedere, pe viitor, să înscriem o echipă de localnici în Liga 6, o decizie finală urmând a fi luată în Consiliul Local Păuliş. În privinţa echipei de Liga 4, Păulişana, sunt mulţumit de locul onorabil obţinut sezonul trecut şi sper ca în ediţia viitoare de campionat să ţinem ştacheta la fel de sus”.

Secţie de judo

Nu doar sportul rege este sprijinit financiar de păulişeni. „Avem o echipă de judo, coordonată de prof. Mureşan, pe care o susţinem financiar (şi) pentru că avem o fiică a comunei, Patricia Panţâr, multiplă medaliată naţional şi internaţional. De asemenea, în perioada imediat următoare, vom achiziţiona echipament specific pentru o sală de forţă, pe care o vom pune la dispoziţie fotbaliştilor, judokanilor şi tinerilor din comună dornici de mişcare” – a mai spus Turcin.

Iar la final, au curs mulţumirile. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au pus umărul la reuşita acestui turneu, preşedintelui AJF, Adi Lucaci, pentru încrederea acordată. Un mare merit în organizarea de la Sâmbăteni îl are nou sositul în conducerea clubului, Radu Raşca. Mulţumiri pentru prezenţă şi susţinere deputatului PSD, Florin Tripa, consilierului judeţean Ioan Gligor şi consilierului local Ilie Cheşa. Felicitări echipei Păulişana pentru parcursul din sezonul trecut şi succes în cel care bate la uşă. Mulţumiri preşedintelui clubului, Florin Lăcătuş, organizatorului de competiţii Nicu Şanta şi antrenorului Dănuţ Miţiţi”.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !