La sfârşit de drum

De Daniel Scridon
La sfârşit de drum
Claudiu Tripa, preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri a postat, pe site-ul CJ Arbitri, o scrisoare de rămas bun către familia arbitrajului arădean, pe care o reproducem în cele ce urmează:

Dragi colegi,

După un drum de aproape 6 ani, cu multe greutăţi şi satisfacţii, a venit vremea să vă mulţumesc pentru efortul pe care l-aţi depus pentru a creşte performanţa şi credibilitatea arbitrajului arădean. Vreau să adresez un cuvânt de mulţumire celor care, măcar pentru o perioadă, au făcut parte din echipa noastră de conducere şi toată recunoştinţa colegilor şi prietenilor mei: Apătean Adrian, Arsa Emil, Cristea Emil, Dumitru Florin, Herţeg Doru şi Tiulea Cornel, care au făcut tot ce le-a stat în putinţa ca lucrurile să funcţioneze cât mai bine iar noi să ne simţim ca o echipă.

Din păcate independenţa comisiei de arbitri este acceptabilă doar pe hârtie, în statute şi regulamente. În realitate, ea deranjează foarte mult. Reflexele de modă veche ale unora şi-au făcut simţită prezenţa din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Refuzul nostru categoric de a vă delega, suspenda sau schimba de la jocurile la care aţi fost trimişi la comandă sau după bunul plac al celor cărora nu le plac ochii voştri, a fost considerat un afront de neiertat şi până la urmă a dus la acest deznodământ. Mai vechile teme, precum aroganţa, creşterea nejustificată a baremelor sau acordul nostru de a permite jucătorilor activi să şi arbitreze, au fost picături care au umplut paharul.

Felicitări celor care de-a lungul timpului prin prestaţiile lor internaţionale, liga 1, 2 sau 3 au făcut să se vorbească frumos despre arbitrajul arădean şi jos pălăria în faţa celor care au dus greul în campionatele judeţului Arad, au făcut posibil să se joace în condiţii corecte în toate localităţile şi în primul rând au făcut posibil ca, campioanele să fie stabilite doar pe terenul de joc.

Vă urez în continuare un an foarte bun, satisfacţii cât mai mari în arbitraj şi mai presus de orice rămâneţi demni în viaţă cu orice risc! Merită!”

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !