La volan prin lumea largă

La volan prin lumea largă
La volan prin lumea largă
ARAD – Prin aderarea ţării noastre la UE, cetăţenii români au prilejul de a circula cu maşina în locuri unde înainte numai prin gând treceau. Formalităţile de la graniţele Europei au fost mult simplificate.

Dar orice călătorie fie şi motorizată implică şi un grad de risc şi întâmplări neprevăzute (accidente, probleme de sănătate, etc), care creează neplăceri pentru automobilişti. Ei trebuie să facă faţă material sau juridic într-o ţară străină.
Pentru a afla mai multe despre această latură a preocupărilor şoferilor au stat de vorbă cu Victor Jucu, director ACR Arad.

Renovare

La finele anului trecut, după reamenajarea la standarde înalte a vechiului sediu de pe str. Poetului ACR Arad s-a mutat în casă nouă. Lucrarea a costat circa 10 miliarde şi jumătate de lei vechi şi presupune: o sală de conferinţe multifuncţională, birouri, camere de oaspeţi cu tot confortul şi un atelier auto pentru mici reparaţii.

„Ţin să menţionez că acest modern sediu este reşedinţa filialei interjudeţene ACR Arad-Timiş”, ne-a declarat directorul Victor Jucu.
Pe de altă parte am aflat că ACR eliberează: permisul de conducere internaţional, care întruneşte toate condiţiile prevăzute în anexa nr. 7 a Convenţiei de la Viena din 1968. O altă noutate care vine în sprijinul şoferilor membri ACR este Scrisoarea de credit.

St.M.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !