Lăcustele atacă intrarea de la Teba

De Adriana Barbu
1Comentariu
Lăcustele atacă intrarea de la Teba
Vrei să schimbi modul în care arată intrarea la una dintre halele fostei fabrici? Înscrie-te la workshopul de Design Parametric şi Fabricaţie Digitală Lăcuste în Eter.

Se va intra altfel la Teba de săptămâna viitoare. Pentru că, la finele acestei săptămâni, aici, cei interesaţi vor putea afla totul despre Design Parametric și Fabricație Digitală şi vor determina forma care va marca intrarea la una dintre halele fostei fabrici. Vorbim de workshopul de Design Parametric și Fabricație Digitală – Lăcuste în Eter – prin care se va decide cum va arăta intrarea la una dintre halele Teba pornind de la modelare 3D, form finding, experimente de volumetrie și machetare de fabricație digitală. Aceasta este noua intenţiei a celor care au readus la viaţă fosta fabrică, tinerii de la CitiZenit.

„Dezvoltăm idei și propunem strategii de proiectare a formei care va marca intrarea în halele Teba de pe Splaiul Mureșului. Vom opera cu principiile designului parametric, vom genera volumetrii pornind de la coduri și algoritmi și vom realiza machete de fabricație digitală”, îşi prezintă intenţia organizatorii atelierului. Dar despre ce este vorba cu adevărat? „Lăcuste în Eter este un atelier intensiv de 4 zile, cu program zilnic între orele 09:00 și 21:00. Ședințele de training vor fi coordonate de Zoran Popovici și sunt deschise atât pentru începători, cât și pentru avansați.

În cadrul workshop-ului, vom lucra în Rhino 5 și Grasshopper pentru a realiza form finding pentru soluțiile propuse, vom face experimente de volumetrie și machete de fabricație digitală (prin tăiere cu laser/printare 3D)”.

Dacă vrei să iei parte la schimbarea Tebei trebuie să ai la tine doar un laptop cu programele Rhinoceros și Grasshopper (ultima versiune) instalate şi să trimiţi un e-mail la adresa contact.citizenit@gmail.com în care să menționezi ce experienţă ai în lucrul cu software-uri de modelare & randare (în special Rhino și Grasshopper).
Cei mai spun organizatorii despre noua ofertă de la vechea fabrică? Că „nivelul de pregătire al participanților nu este un criteriu de selecție, însă ne va ajuta să configurăm mai bine programul workshop-ului”, că sunt 12 locuri libere pentru acest atelier şi că taxa de participare este de 100 de lei.

3 lacustele

Taguri: , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor