Lansare la Vladimirescu

De Simion Todoca
8Comentarii
Lansare la Vladimirescu
© La festivitatea de lansare FOTO: JA
În prezenţa liderilor PNL Arad, primarul comunei Vladimirescu a intrat oficial în cursa pentru un nou mandat şi şi-a prezentat echipa.

Sala de spectacole a Casei de Cultură din Vladimirescu a fost arhiplină duminică seara, sute de cetăţeni dorind să participe la festivitatea de lansare a primarului Ioan Crişan şi a echipei pe care se bazează în viitorul mandat, pe care toţi sunt siguri că îl va obţine la alegerile din iunie. Pe scenă, invitaţi de către primar şi frumoasa prezentatoare Nicoleta Pavel, au urcat, rând pe rând, Claudia Boghicevici, Ioan Cristina, Ion Şcheau, Ioan Plaveţi, Iustin Cionca, dar în sală au mai fost şi alţi lideri ai organizaţiei judeţene PNL Arad, veniţi să-l sprijine pe Ioan Crişan.

Echipa primarului

Deasemenea, au venit pe scenă toţi cei care vor forma noua echipă a primarului, respectiv viitorii candidaţi la Consiliul Local: Viorica Arba, Ioan Bibarţ, Florin Boja, Călin bun, Răzvan Costea, Gheorghe Farcaş, Alin Hârlău, Sorin Hotăran, Eliţa Ioja, Ştefan kovacs, Adrian Lucaci, Mihai Mag, Florin Mitrea, Gabriel Mohaci, Cristian Moţ, Rodica Neamţu, Dumitru Oneţ, Ioan Prică, Alexandru Rus, Bujor Sas, Iosif Tătar, Eugen Trif. Cum era şi normal, pe lista de consilieri figurează şi Ioan Crişan, la poziţia a şasea. Eroul zilei, primarul, a avut cuvinte de laudă pentru fiecare dintre ei, arătând că se bazează pe nişte oameni care au reuşit în viaţă, fie în afaceri, fie ca salariaţi în domenii respectabile, unii mai maturi, alţii, mai tineri, dar cu idei noi şi energie debordantă, pe care sunt decişi să le pună în slujba comunităţii în care trăiesc. Media de vârstă a echipei- 45 de ani, spune Ioan Crişan, exprima îmbinarea experienţei cu forţa de muncă şi noile orizonturi ale tinerilor cu studii superioare.lansare 3

Omul echilibrului

Toţi colegii din PNL care au vorbit despre primarul Ioan Crişan au remarcat faptul că acesta a fost întotdeauna un om al echilibrului, al colaborării în folosul cetăţenilor, fără să ţină cont de culoarea politică. De pildă, secretarul general al PNL Arad, Ioan Plaveţi, a avut trei mandate de consilier local la Vladimirescu, dar, deşi erau de la partide diferite, s-au înţeles întotdeauna foarte bine. Dealtfel, spune Plaveţi, felul de a fi al primarului Ioan Crişan este ilustrat cum nu se poate mai bine de faptul că atunci când a intrat în vigoarea celebra ordonanţă prin care primarii şi consilierii au avut dreptul de a opta pentru ce partid vor, l-au urmat pe primar la noul partid consilieri de la PSD, PP-DD, PRM. Astfel, cum plastic s-a exprimat Ioan Plaveţi, „Ioan Crişan a înglobat cinci partide: PSD, PNL, PRM, PP-DDşi PDL. Este dovada că pentru acesta interesul comunităţii a prevalat întotdeauna în faţa culorii politice. Iar comunitatea, la rândul ei, va fi solidară cu primarul, şi din punct de vedere politic, atunci când contează. Adică, la votarea listelor de consilieri , asigurându-i acestuia o majoritate confortabilă în viitorul Consiliu Local.

Punctul „diverse”

După cum era normal, după încheierea festivităţii a urmat repriza de „prelungiri”, la un fursec şi un „pahar de vorbă”, cu amintiri şi planuri de viitor8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor