Lansarea publicației Educatio – în liceele din Județul Arad

ARAD – Seria lansărilor publicației Educatio – Culegere cu întrebări de cultură generală pentru gimnaziu și liceu, care conţine întrebări cu răspunsuri din 21 de domenii ştiinţifice, culturale şi artistice, a fost inaugurată la sfârşitul acestei săptămâni prin organizarea a două evenimente educaţionale, la două licee de prestigiu din municipiul Arad.

Astfel, în 25 februarie în cadrul Colegiului Economic din Arad, în prezenţa unui numeros auditoriu, format din cadre didactice şi elevi, iniţiatorul proiectului editorial, Glad Varga şi unii dintre autori, au prezentat cartea. Culegerea EDUCATIO s-a bucurat de o foarte bună receptare în rândul elevilor şi profesorilor din Colegiul Economic, fapt subliniat de mulţi dintre participanţi.

Acesta este un prim pas în lansarea unui viitor concurs de cultură generală la nivelul județului Arad poate chiar la nivelul regiunii de vest. Prin aceste lansări din cadrul liceelor dorim să aducem publicația mai aproape de elevi și profesori.” a declarat Varga Glad Președintele Asociației Educatio.

În 26 februarie, în cadrul Colegiului Naţional “Elena Ghiba Birta” s-a desfăşurat lansarea culegerii respective în prezenţa unui număr mare de elevi şi profesori. Vorbitorii au subliniat importanţa acestui demers editorial nu doar pentru elevii de gimnaziu şi liceu ci pentru toţi cei care sunt interesaţi să-şi lărgească orizontul cultural sau să-şi testeze cunoştinţele de cultură general.

Această culegere surprinde poate cel mai bine conceptual de educaţie permanentă, cuprinzând 21 de domenii, la care au contribuit peste 40 de autori. Este cu siguranţă un produs editorial inedit pe piaţa cărţii din România”, a declarat Dr. Antoniu Martin, purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Educatio.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !