Le cresc salariile

Le cresc salariile
Cadrele didactice care activează în cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” vor beneficia, în acest an, de importante majorări salariale. Acestea vor benefia de toate sporurile de salariu cuvenite, de la 1 ianuarie şi până la sfârşitul anului.

Majorările salariale vor fi acordate în mod diferenţiat în funcţie de gradul didactic şi vechimea în muncă. Cel mai mare procent de creştere îl au salariile preparatorilor, care vor beneficia de un salariu majorat cu 18,13%.

Procentul de majorare pentru salariile asistenţilor universitari variază între 18,01% pentru cei cu vechime între 0 şi 3 ani şi 6,32% pentru cei cu vechime mai mare de 35 de ani. Lectorii universitari pot beneficia de salarii majorate cu 18,39% (la o vechime de 3-6 ani) sau 5% pentru vechime între 35 şi 40 de ani.

Pentru un conferenţiar universitar, majorarea este de 11,97%, la o vechime de 6-10 ani. Personalul nedidactic beneficiază, de asemenea, de majorările salariale prevăzute de legislaţia în vigoare pentru personalul din sectorul bugetar.

Orlando Toader 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !