Lecţii pentru laptop-uri

3Comentarii
Lecţii pentru laptop-uri
Lecţii pentru laptop-uri
ARAD – Consilierii judeţeni au fost chestionaţi cu privire la cunoştinţele de operare pe calculator.

Conducerea CJA a decis să înceapă procedura de achiziţionare a 33 de laptop-uri pentru aleşii judeţeni. Lucrurile nu s-au mişcat însă atât de uşor pe cât se aşteptau parte din consilieri, în condiţiile în care mai marii CJA au dorit, pentru început, să se informeze cu privire la cunoştinţele pe care consilierii le au în ale calculatoarelor.

În adresă, li s-a cerut aleşilor şi acordul de principiu pentru achiziţionarea laptop-urilor şi pentru configuraţia acestora. Conducerea CJA nu a aflat, însă, nici până azi, câţi consilieri ştiu să utilizeze calculatorul, pentru că opt dintre aleşi nu au completat chestionarul legat de cunoştinţele de operare pe calculator, iar ceilalţi s-au ferit să recunoască că nu se ştiu cu calculatorul.

Aleşilor li s-a cerut în adresă şi votul de principiu pentru trecerea la această modalitate de lucru în şedinţele CJA, dar şi un vot pentru a găsi modalităţile de instruire şi pregătire a consilierilor care nu ştiu încă să lucreze cu laptop-ul. În absenţa unui răspuns scris şi a unor declaraţii (făcute chiar şi între patru ochi) cu privire la cunoştinţele de operare PC, consilierii au decis să-şi dea votul pentru propunerile CJA în plen. Cât despre lecţii, acestea vor avea loc… probabil acasă.

A.B.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor