Lege nouă: încă o reorganizare pe Mediu

1Comentariu
Lege nouă: încă o reorganizare pe Mediu
ARAD. Ministerul Mediului propune o nouă reorganizare a instituţiei, după ce, în urmă cu câteva luni, se vorbea despre o mutare a Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) în curtea Gărzii de Mediu.

La acea oră, Dana Dănoiu, directorul APM Arad, susţinea că nu va ceda nici personal, nici autoturisme şi nici clădiri către Garda de Mediu deoarece nu are de unde. Noul ministru al Mediului, Laszlo Borbely, a renunţat la intenţiile vechii conduceri aflate în mâna lui Nicolae Nemirschi şi propune acum o nouă reorganizare, diferită faţă de ce a vrut PSD-istul.

Cum se întâmplă de obicei, directorii din teritoriu sunt ultimii care află noutăţile. La fel este şi acum, din ce spune Dana Dănoiu. „Am aflat doar că a fost emisă o nouă hotărâre de Guvern publicată în Monitorul Oficial, referitoare la o nouă reorganizare, după ce s-a renunţat la vechiile intenţii. Acum aşteptăm şi detaliile, deoarece nu ştim mare lucru. Ştim doar că la nivel naţional, Garda de Mediu va avea cu 160 de angajaţi în plus care, probabil, vor fi transferaţi de la Agenţiile pentru Protecţia Mediului din întreaga ţară”, a declarat directorul APM Arad. În rest, modificările sunt o necunoscută.

JA-A.G.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor