Liceul Național de Informatică își numără olimpicii

De Eugen Rogojan
3Comentarii
Liceul Național de Informatică își numără olimpicii
După ce au muncit asiduu și au trecut prin probele dificile ale diverselor concursuri și olimpiade școlare, elevii Liceului Național de Informatică Arad se bucură și de premiile obținute, și de vacanța binemeritată.

Recunoscându-li-se valoarea, cei mai buni dintre ei au fost incluși în loturile care vor reprezenta județul Arad la fazele naționale. Elevii de la Liceul Național de Informatică sunt doar câțiva dintre tinerii arădeni care vor reprezenta municipiul și județul nostru la etapele naționale ale concursurilor școlare.

Elevii Liceului Național de Informatică ce ne vor reprezenta la „fazele pe țară” ale concursurilor sunt Ardelean Ioana Teodora, clasa a VI-a B – Concursul Național Interdisciplinar de cultură și spiritualitate românească; Buda Sarah, clasa a V-a A – Olimpiada națională de lingvistică; Buși Bogdan, clasa a VII-a D – Olimpiada națională de matematică; Gyarmathy Andrei, clasa a VIII-a D – Olimpiada națională de matematică și Olimpiada națională de fizică; Matica Georgiana Carmina, clasa a VI-a B – Olimpiada națională de fizică; Sachelaru Antonio, clasa a VI-a A – Mica olimpiadă națională de geografie „Terra”; Schneider Karina, clasa a VI-a A – Olimpiada națională de limba și literatura română; Vlasa Oana, clasa a VI-a A – Olimpiada națională de limba și literatura română; Vostinar Andreas, clasa a IX-a C – Olimpiada națională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”.

Prof. Maria Pașcalău, director al Liceului Național de Informatică Arad ținut să transmită un mesaj cu privire la elevii cu care Liceul condus de dumneaei se mândrește. „Îi felicităm pentru eforturile depuse și frumoasele rezultate obținute, le urăm succes și pe mai departe, să reprezinte cu cinste județul și școala la etapa națională și să se întoarcă victorioși, încărcați de premii” – a declarat aceasta, felicitând totodată și profesorii care i-au pregătit pe elevi.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor