Licitatie pentru echipamentele IT din Primaria Arad

De Simona Butaru
Licitatie pentru echipamentele IT din Primaria Arad
ARAD. Primăria se pregăteşte să semneze un contract cu o firmă privată cu o durată de patru ani pentru întreţinerea calculatoarelor şi a echipamentelor informatice ale instituţiei.

Anunţul a fost făcut pe pagina naţională de licitaţii electronice. Iar suma preconizată a fi cheltuită cu tehnica de calcul nu este chiar de lepădat. Se ajunge la o sumă cuprinsă între un minim de 887.096,77 şi un maxim de până la 1.677.419,35 lei, plus TVA.

„Obiectul prezentului caiet de sarcini îl constituie achiziţia de piese, accesorii și servicii necesare pentru repararea și întreținerea calculatoarelor şi echipamentelor informatice (servere, stații de lucru, laptop-uri, imprimante, plotere, calculatoare, componente active și pasive de rețea) din Primăria Municipiului Arad, prin încheierea unui acord-cadru pe 4 ani cu un singur operator şi încheierea de contracte subsecvente anuale în funcţie de necesităţile autorităţii contractante şi a bugetului alocat”, se precizează în anunţul de licitaţie.

Licitaţia va avea loc la finele lunii martie.

Fiind vorba despre o licitaţie cu greutate, nu orice firmă va putea participa. Condiţiile sunt restrictive, doar garanţia de participare fiind de 17.000 lei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !