Liz Hurley a plătit bani grei ca să scape de proces

Reactualizat la:
Liz Hurley a plătit bani grei ca să scape de proces
Elizabeth Hurley şi cuvântul „zgârcenie” au devenit în ultima vreme sinonime.

Nu se poate pune problema de nevoia de economii, actriţa şi soţul său, indianul Arun Nayar, fiind stăpânii unei averi de multe milioane de lire sterline, ci pur simplu pare o latură definitorie a caracterelor celor doi.

Şi-au arătat pentru prima dată această faţă imediat după nunta lor, când au dat uitării promisiunea că vor dona bisericii în care s-au căsătorit suma de 1.000 de lire sterline. În ajutorul fanilor care sperau că a fost vorba doar de o întâmplare au venit mai nou acuzaţiile fostei servitoare a celor doi. Violet D’Souza, în vârstă de 31 de ani, avea obligaţia de curăţa casa în care cuplul trăieşte, se ocupa ca mâncarea cea mai bună să le fie servită vedetelor în fiecare moment al zilei, dar era răsplătită pentru munca ei doar cu 100 de lire săptămânal. Femeia, adusă în capitala Marii Britanii din India, petrecea până la 70 de ore pe săptămână în vila celor doi din Londra şi primea doar puţin peste o liră pentru 60 de minute de muncă. După patru ani petrecuţi în serviciul cuplului de vedete, Violet s-a trezit însă concediată.

Fosta servitoarea a căutat răspunsuri la Biroul de îndrumare a publicului şi totul s-a transformat repede într-un proces. Liz şi partenerul ei de viaţă s-au trezit acuzaţi de încălcare de contract, discriminare, plata angajaţilor sub legile Marii Britanii, unde orice salariat cu vârsta de peste 22 de ani trebuie să câştige minim cinci lire pe oră, şi concediere nedreaptă. Se aştepta ca în curând cazul să ajungă în faţa tribunalului, dar potrivit celor mai noi ştiri, actriţa şi soţul ei şi-au adus aminte că sunt multimilionari şi s-au gândit să îi ofere fostei anagajate o sumă frumuşică pentru a renunţa la acuzaţii. Cinci zerouri au convins-o pe Violet să anuleze procesul. „Putem confirma că întâlnirea a fost anulată, dar nu putem discuta pe seama motivelor”, a transmis reprezentantul tribunalului în care urmau să se regleze conturile dintre Liz şi fosta servitoare.

Hurley are o avere estimată la 12 milioane de lire sterline, bani strânşi de pe urma actoriei şi a modelingului, iar soţul său este moştenitorul unei averi fabuloase. Reprezentantul actriţei nu a fost disponibil pentru declaraţii cu privire la felul în care s-au soluţionat problemele.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase