Locuinţe sociale: cea mai veche cerere, din 2006

Locuinţe sociale: cea mai veche cerere, din 2006
ARAD. Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad a afişat, la începutul acestei săptămâni, listele rezultate în urma efectuării anchetelor sociale pentru obţinerea de locuinţe sociale pe strada Tarafului.

Au fost înregistrate nu mai puţin de 191 de cereri, cea mai veche dintre acestea datând din anul 2006. În baza punctajului obţinut de solicitanţi, reprezentanţii DDAC au făcut anchete sociale în 82 din cazuri. Scopul anchetelor a fost de a stabili veridicitatea declaraţiilor făcute şi a actelor depuse de solicitanţi. Au fost depistate unele neconcordanţe care au determinat modificarea unor punctaje şi, implicit, afectarea unor solicitanţi.

Desigur, urmează contestaţiile, soluţionarea acestora urmând a se finaliza la 30 aprilie. După această data se vor analiza din nou dosarele, iar apoi Comisia pentru repartizarea locuinţelor va aviza şi CLM va aproba lista finală cu cei 50 de arădeni care vor beneficia de locuinţe sociale pe strada Tarafului din cartierul Sânicolaul Mic.

JA-D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !