Locuinţe sociale pentru şase arădeni şi familiile lor

De Diana Dutu
Reactualizat la:
2Comentarii
Locuinţe sociale pentru şase arădeni şi familiile lor
Elena Cojocaru, Adriana Liliana Suciu, Adriana Bîldescu, Darius George Nădăban, Dumitru Vecliuc şi David Simon.

Ei sunt arădenii care vor beneficia de locuinţe sociale în viitorul foarte apropiat. Ei şi familiile lor, adică 13 persoane în total. Prima beneficiară se va muta în Piaţa Catedralei, cea de a doua (alături de cei cinci membri ai familiei) pe strada Emil Gârleanu, iar ceilalţi patru la blocurile de pe strada Tarafului. Mai e un pas pentru ca visul lor să se transforme în realitate: aprobarea, în CLM, a proiectului de hotărâre „privind repartizarea unor locuinţe situate în municipiul Arad persoanelor care au depus dosare în vederea obţinerii unei locuinţe sociale”.

„Având în vedere Hotărârea Consiliului Local nr.365/29.09.2017, privind aprobarea listei şi ordinii de priorităţi a solicitanţilor care au depus dosar pentru obţinerea unei locuinţe sociale, listă rezultată în urma analizării cererilor depuse în perioada de înscriere cuprinsă între data de 10.09.2016 şi data de 31.07.2017, consider oportună, adoptarea unei hotărâri privind aprobarea repartizării a şase locuinţe libere la această dată, situate în Municipiul Arad” – arată primarul Gheorghe Falcă în expunerea de motive care însoţeşte proiectul de hotărâre.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor