Locul II, la Istoria Bisericii Ortodoxe Romane

De Vasile Filip
Participanți la olimpiadă FOTO: FAN
Participanți la olimpiadă FOTO: FAN
ARAD. Și în acest an elevii Seminarului Teologic Ortodox Arad s-au remarcat în cadrul Olimpiadei Naționale de Religie pentru Seminariile și Liceele Teologice, care a avut loc, recent, la Alba Iulia.

Deschiderea Olimpiadei de Religie a început în Catedrala Reîntregirii, și a fost oficiată de un sobor de preoţi ai locului. Examenul a fost susținut pentru patru discipline: clasa a IX-a, Vechiul Testament, clasa a X-a, Noul Testament, clasa a XI-a, Istoria Bisericii Ortodoxe Române, clasa a XII-a, Dogmatică Ortodoxă. Elevii care au reprezentat Aradul au fost : Dărăştean Flavius din clasa a IX-a, Drăgan Cătălin-Iulian din clasa a X-a, Muţ Ştefan-Ioan din clasa a XI-a, Lerinţi Andrei din clasa a XII-a. S-au remarcat cu rezultate deosebite elevii Muț Ștefan-Ioan – locul II, cu media 9,40 și Drăgan Cătălin – locul VII, cu media 8,60 (din 30 de elevi). Festivitatea de premiere a fost oficiată de Î.P.S. Irineu, episcopul Alba Iuliei, care a înmânat premiile. Elevii au fost însoțiți de pr. prof. Pompiliu Gavra, cel care i-a și îndrumat pe cei doi elevi câștigători, și prof. Tiberiu Ardelean.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !