Lovitură de teatru la AJF: Buică şi Dumitru, excluşi din arbitraj pentru două ore

25Comentarii
Lovitură de teatru la AJF: Buică şi Dumitru, excluşi din arbitraj pentru două ore
ARAD – Preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Ioan Şandor a fost demis, locul său fiind luat de Mircea Toderici.

Marţi, la ora 13.50, Comitetul Executiv al AJF Arad avea votate câteva propuneri uluitoare ale preşedintelui Nicu Selejan. Dumitru Buică şi Florin Dumitru, scoşi din arbitraj; Ioan Şandor, dat afară de la conducerea Comisiei Judeţene de Arbitri;  Mircea Toderici revine la cârma acestei comisii;  Cornel Zăhoi, şef la Comisia de Recurs; data alegerilor la AJF, 12 mai.

Aşadar, după ce şi-a făcut propriul Birou Executiv, Nicu Selejan taie în carne vie. Moşul a convocat, aszăzi, la ora 13.00, un Birou Executiv, pentru a lua hotărârile pe care le-a dorit. Primi pe listă au fost arbitrii Buică şi Dumitru, care au fost excluşi din arbitraj, datorită depăşirii limitei de vârstă. Cu două abţineri şi patru voturi pentru, cei doi au fost daţi afară. La Ioan Şandor a existat unanimitate, şeful arbitrilor fiind mazilit fără milă. În locul său, a fost votat Mircea Toderici, care – oricum – ţinea în mână frâiele arbitrajului arădean.

Acelaşi Birou Executiv a hotărât ca data alegerilor să aibe loc la data de 12 mai a.c.

UPDATE:

După două ore, Nicu Selejan a încălcat decizia Comitetului executiv

Octogenarul din Belciugatele trebuie dat afară de la AJF. De asta ne-am convins acum câteva minute, când Nicu Selejan a anunţat că Dumitru Buică şi Florin Dumitru rămân, totuşi, să arbitreze în „Onoare” şi „Promoţie”. Se pare că au existat presiuni asupra moşului, altă explicaţie nu putem găsi.

Aşadar, „cel mai corect om de pe planetă” a comis-o din nou. A încălcat hotărârea Comitetului Executiv, care a fost luat la propunerea lui. Cu două ore în urmă.

Cei implicaţi, Dumitru Buică şi Florin Dumitru au refuzat orice comentariu pe acest subiect.

Dumitru vrea să se retragă

La insistenţele nostre, până la urmă, Florin Dumitru a fost de acord să ne spună câteva cuvinte. „Sunt scârbit de ce se întâmplă. Voi avea o discuţie serioasă cu Mircea Toderici şi voi decide ce fac în continuare. Dacă ar fi să mă pronunţ categoric, acum, aş spune că renunţa la acest „privilegiu” oferit de Nicu Selejan. Cred că mâine vă pot da un  răspuns concret în privinţa viitorului meu în arbitraj” – a spus Dumitru.

Vor să-şi dea demisia

După ce au auzit că Nicu Selejan şi-a bătut joc de ei, trecând peste decizia din Comitetul Executiv, mai mulţi membrii ai Biroul Executiv se gândesc să demisioneze. Este un semn că oamenii preşedintelui  sunt, totuşi, cu capul pe umeri şi nu acceptă ca un moş să-şi bată joc de ei. „Este uluitor ce se întâmplă. Bătaia de joc nu poate continua. Am crezut că Selejan e corect, dar după ce ne-a băgat pe gat excluderile celor doi arbitri, el revine şi îi primeşte înapoi. Este inadmisibil aşa ceva” – ne-a spus, sub protecţia anonimatului,  un membru al Comitetului Executiv, la trei ore după finalul şedinţei din beciul de lângă Primărie.

L.S.25Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor