„Lucrările sunt de calitate pe DJ Pâncota-Seleuș”

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
„Lucrările sunt de calitate pe DJ Pâncota-Seleuș”
Răzvan Cadar spune că „PSD a mințit: drumul județean Pâncota-Seleuș este din materiale de calitate!”.

Secretarul general al PNL Arad, Răzvan Cadar arată, printr-un comunicat de presă, că „minciuna consilierului județean Cristian Ispravnic (PSD), care susținea că piatra folosită la modernizarea drumului județean Pâncota-Seleuș nu este bună pentru drumuri județene, a fost demontată de expertiza comandată de firma care execută lucrarea!”

„S-au prelevat cinci probe de teren, în mod aleatoriu, în prezența reprezentanților beneficiarului, a dirigintelui de șantier, a unui expert tehnic, cât și reprezentanți ai laboratorului de analize și ai constructorului, îndeplinindu-se, astfel, toate cerințele prevăzute de lege. Concluzia este că materialele folosite respectă prevederile normelor și normativelor în vigoare, implicit cele ale caietului de sarcini, ba s-au folosit chiar cantități mai mari decât cele prevăzute în proiect. Declarațiile consilierului județean Cristian Ispravnic au fost făcute cu scopul evident de discredita proiectul Consiliului Județean Arad și au urmărit dezinformarea arădenilor. Ele sunt cu atât mai grave cu cât vin din partea unei persoane care are o demnitate publică, cea de consilier județean, și o funcție publică, de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. Ispravnic s-a prevalat de calitatea lui oficială pentru a da greutate afirmațiilor mincinoase, iar odată demonstrată minciuna sa, considerăm că nu mai merită să ocupe funcția de director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara! Cât privește buletinul de analiză pe care l-a prezentat presei consilierul județean Cristian Ispravnic, acesta nu a urmărit decât să inducă arădenii în eroare, a avut un scop strict politic, fără niciun suport real. Solicităm și așteptăm scuze publice din partea consilierului Ispravnic”, a declarat secretarul general al Arad, PNL Răzvan Cadar.

„S-au prelevat cinci probe de teren, în mod aleatoriu, în prezența reprezentanților beneficiarului” RĂZVAN CADAR

Drumul Pâncota-Seleuș, în lucru FOTO: A.G. Drumul Pâncota-Seleuș, în lucru FOTO: A.G. ©0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !