Luna îndrăgostiţilor

Luna îndrăgostiţilor
Luna îndrăgostiţilor
ARAD – Filarmonica de Stat a pregătit pentru luna februarie o serie de manifestări dedicate dragostei şi îndrăgostiţilor. VIDEO

Acestea au debutat aseară cu un concert vocal simfonic şi coral derulat sub bagheta dirijorului Dorin Frandeş care a cuprins coruri celebre cum ar fi Corul Sclavilor din Nabucco, sau Marşul Triumfal din Aida. Acest gen de concerte va continua de altfel pe tot parcursul stagiunii.

Miercuri, melomanii arădeni sunt invitaţi la debutul unei alte serii de concerte speciale ce se vor derula sub titulatura de Candle Light, seară de muzică şi poezie romantică cu participarea actorilor arădeni Zoltan Lovas şi Carmen Butaru, acompaniaţi la flaut de Constantin Tălmaciu şi la harpă de Sarah Bernadet.

Oaspeţi importanţi

Concertul obişnuit de joi va aduce în faţa melomanilor arădeni pe unul dintre cei mai mari violoncelişti ai lumii, Fenjo Laszlo care va interpreta Schumann.

„Săptămâna viitoare vom fi gazda Danei Borşan care ne va delecta cu selecţii din opera lui Chopin, sub bagheta dirijorului Radu Popa”, a adăugat Rodica Tălmaciu, director al Filarmonicii din Arad.

În ultima săptămână a lunii, în data de 25 şi în 28, va fi prezentat un inedit concert coral Gospel, în incinta bisericii Maranata, respectiv la Filarmonică.

Luna îndrăgostiţilor se va finaliza în data de 29 februarie cu un recital de sonate, care va reprezenta de fapt şi debutul microstagiunii de muzică de cameră promise melomanilor arădeni.

C.A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase