Luna prevenției cancerului mamar la MedLife Genesys

Luna prevenției cancerului mamar la MedLife Genesys
Pentru a încuraja controlul de rutină, în fiecare miercuri din luna octombrie, fiecare femeie beneficiază de 50% reducere la mamografie în cadrul MedLife Genesys.

Crezi că totul este sub control, că nu se poate să ți se întâmple tocmai ție. Până când simți un nodul care nu era acolo sau observi o formă diferită la nivelul sânilor sau al mameloanelor.

Una din 6 femei din România este diagnosticată cu cancer de sân, iar două din trei cazuri sunt depistate în stadii avansate ale bolii când, din păcate, este prea târziu.
Cancerul mamar este o afecțiune în care celulele canceroase (sau maligne) se dezvoltă necontrolat la nivelul țesutului sânului, fiind frecvent întalnit în special la femeile de peste 50 de ani.
O cauză exactă a apariției acestui tip de cancer nu se cunoaște, însă studiile arată că vârsta înaintată și hormonii feminini au un rol important în apariția lui.
Poți preveni apariția acestei boli prin însușirea unor obiceiuri sănătoase, precum renunțarea la fumat, evitarea consumului excesiv de alcool, respectarea unei diete echilibrate și a unui program zilnic de mișcare moderată. Însă cea mai sigură metodă de prevenție este controlul periodic.
Poate că nu știai, însă depistat în stadii incipiente, cancerul de sân are şanse de vindecare în procent de 95%. Așadar, amânarea unui control îți poate decide viitorul.
La MedLife Genesys, în fiecare miercuri din luna octombrie – Luna Internațională a Prevenirii Cancerului Mamar – fiecare femeie beneficiază de 50% reducere la mamografie.
Fii liniștită cu privire la sănătatea ta și testează-te! Sună acum la 0257 960 pentru o programare.