Madonna goală, confundată cu Marilyn Monroe

Reactualizat la:
1Comentariu
Madonna goală, confundată cu Marilyn Monroe
Confuziile sunt întotdeauna stânjenitoare, dar atunci când încurcătura se face între două dintre cele mai faimoase femei din lume, îmbujorarea este un efect prea mic.

O poză reprezentându-o pe Madonna goală a trecut drept o imagine a starletei Marilyn Monroe.

Se pare că un cuplu american şi un pretins expert în Monroe s-au bucurat destul de tare când au găsit minunea, fiind convinşi că e o poză a regretatei dive. Imaginea înfăţişează o femeie goală, purtând doar o pereche de pantofi cu toc cui, o geantă şi o ţigară în gură.

Lawrence Nicastro, în vârstă de 73 de ani, a anunţat că a găsit o poză de calitate proastă, de mărimea unui poster, un nud rar înfăţişând-o pe Marilyn. Împreună cu soţia lui, au căutat informaţii despre acea poză timp de 4 luni. Fiind convins că a fost uitată de un client în biroul său în 1962, Nicastro a chemat expertul: Chris Harris.

Harris a confirmat autenticitatea pozei şi s-a pus pe organizarea unei conferinţe de presă. Înainte de a duce la capăt planul, s-a descoperit că “minunea” era, de fapt, una dintre pozele publicate de Madonna în 1992, în faimoasa carte Sex.

Dar expertul nu s-a descurajat şi este decis să ţină în continuare conferinţa de presă. “Da, aveţi dreptate. Este Madonna. Cine câştigă din toată situaţia asta? Madonna, bineînţeles. Seamănă izbitor cu Marilyn Monroe”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor