„Mai aproape de aproapele”

„Mai aproape de aproapele”
ARAD – Bricostore susţine proiectul pentru renovarea secţiei de Boli Infecţioase Copii a Spitalului Judeţean.

Am scris, de curând, un articol – „Ziduri împotriva indiferenţei” – despre un proiect al elevilor (de la mai multe licee arădene) care are ca scop renovarea secţiei de boli infecţioase copii de la Spitalul Judeţean şi crearea unui parc de joacă în faţa secţiei.

Au răspuns imediat solicitării de a susţine acţiunea cultural-umanitară mai multe firme şi instituţii din municipiu.

De curând, Bricostore s-a alăturat eforturilor Asociaţiei pentru Deschideri Culturale. Şi a răspuns imediat propunerii  de a sprijini proiectul „Mai aproape de aproapele” prin donarea de produse necesare renovării şi modernizării secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean. „În era în care indiferenţa este întâlnită tot mai frecvent, Bricostore se implică activ în viaţa comunităţii locale prin susţinerea de acţiuni cu un impact imediat asupra vieţii din judeţul nostru. Îi îndemnăm pe arădeni să contribuie la colectarea fondurilor necesare finalizării acestui proiect, iar în acest sens îi invităm să doneze bani la casele de marcat sau produse în urna special amenajată”, a precizat Alexandra Faur, reprezentantul Bricostore în cadrul acestei campanii.

Arădenii pot contribui la colectarea materialelor şi a fondurilor necesare acestui proiect prin sponsorizări financiare sau donaţii de produse necesare renovării secţiei de pediatrie, ne-a informat prof. Cristina Hanţ, coordonatorul proiectului. Donaţiile se pot face şiîn contul Asociaţiei pentru Deschideri Culturale RO58BTRL00201205B87911XX, deschis la Banca Transilvania.

Pentru informaţii suplimentare legate de acest proiect nu ezitaţi să contactaţi: cameliacircachirila@yahoo.com, cristinahant@yahoo.com, faur@bricostore.ro.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase