Mai puţin de două săptămâni pentru vizarea anuală obligatorie!

De Diana Dutu
Mai puţin de două săptămâni pentru vizarea anuală obligatorie!
30 aprilie este termenul scadent pentru vizarea pe anul 2018 a autorizațiilor de funcționare, autorizațiilor privind desfășurarea activităților de alimentație publică și avizului pentru orarul de funcționare.

Primăria Municipiului Arad le reaminteşte persoanelor fizice autorizate, precum şi persoanelor juridice care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică, activităţi comerciale şi de prestări servicii în structuri proprii şi care se încadrează în prevederile Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 192/2017, privind aprobarea Regulamentului de desfăşurare a activităţilor comerciale și al piețelor în municipiul Arad, că mai au la dispoziţie mai puţin de două săptămâni pentru a se prezenta la Serviciul Transport Public Local, Autorizare Activităţi Economice situat pe B-dul Revoluţiei nr.73 – Palatul Cenad, camera 3. Programul de lucru cu publicul este de luni până joi între orele 8.00-18.00 şi vineri între orele 8.00-16.00. Informaţii suplimentare se pot obţine telefonic, la numărul 0257-281850, interior 314.

„Nevizarea autorizațiilor de funcționare, a autorizațiilor privind desfășurarea activităților de alimentație publică și a avizului privind orarul de funcționare, precum şi neafişarea lor la loc vizibil constituie încălcări ale legii şi se sancţionează contravenţional cu amenzi conform prevederile legale” – atenţionează reprezentanţii Primăriei Arad.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !