Maratonul PUD-urilor

Consilierii locali sunt chemaţi în şedinţă ordinară să voteze nu mai puţin de 24 de PUD-uri.

Arad – Aleşii municipali din Arad sunt aşteptaţi marţi, cu începere de la ora 14.00, pentru a participa la şedinţa ordinară din luna decembrie. Pe ordinea de zi a şedinţei nu se găseşte mai nici un proiect care să ridice probleme, cea mai mare parte a proiectelor supuse votului făcând referire la planuri urbanistice de detaliu.

Mai exact, din totalul de 42 de proiecte ce vor fi supuse votului aleşilor, 14 sunt studii de fezabilitate care au ca obiect diverse investiţii în şcolile din oraş, studii comandate şi plătite de Primăriei Arad. La acestea se adaugă alte 10 planuri urbanistice de detaliu elaborate de arhitecţi la comanda unor firme.

Câteva modificări de organigrame şi state de funcţii se regăsesc şi ele pe ordinea de zi a şedinţei din 18 decembrie.

Dintre proiectele care ar putea sau ar trebui să stârnească interes pentru consilierii municipali se numără cel referitor la „încheierea contractelor de mandat pentru directorii generali de la societăţile comerciale de sub autoritatea CLM”, ocazie cu care aleşii i-ar putea trage la răspundere pe directorii care nu au condus bine unităţile, sau planul urbanistic de detaliu „Cimitir Arad-Micalaca Veche Arad, zona Micalaca Est”, un proiect care nu a trecut de votul aleşilor la o şedinţă anterioară.

Deşi proiectele prezente acum pe ordinea de zi a şedinţei nu sunt unele de „scandal”, cu siguranţă şedinţa CLM de marţi va fi una „de culoare”, dat fiind faptul că mai toţi politicienii sunt deja în pre-campanie electorală, dar şi datorită faptului că Primăria Arad are câteva probleme grave, mai toate aflate pe masa instanţelor arădene.

Opoziţia nu va uita, cu siguranţă, să amintească de procesul Elecon, de problemele de la CET, de cazul Ilie Lupan, de avocaţi sau revelion.

A.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !