Măreția lui Dumnezeu în Univers și în Înviere. Da, eu cred 2019

Măreția lui Dumnezeu în Univers și în Înviere. Da, eu cred 2019

ADVERTORIAL. Când vezi nenumăratele galaxii și miile de planete… la ce te gândești? Când auzi sunetul mării sau simți adierea vântului, cine crezi că le-a creat? Într-o lume plină de influențe, biserica Ekklesia te provoacă să crezi că întreaga Creație este a lui Dumnezeu și te invită să Îl celebrezi pe Cel care a biruit moartea.

Și anul acesta, biserica Ekklesia iese dincolo de zidurile bisericii și vrea să sărbătorească Învierea lui Isus Cristos într-un mod aparte. Evenimentul “Da, eu cred” are loc la sala Polivalentă din Arad, în Sâmbăta Mare, 27 Aprilie, de la ora 18:00. În cadrul evenimentului va avea loc un concert vocal-simfonic susținut de corul Ekklesia acompaniat de o orchestră de tineret din vestul țării, concert dirijat de Lari Muntean. Se va proclama bucuria Învierii lui Isus Hristos, iar pastorul bisericii Ekklesia, Oti Tipei, va vorbi despre măreția lui Dumnezeu în creația Universului, dar și despre modul în care acest Dumnezeu măreț poate avea un impact în viața noastră de zi cu zi.

“Există în viața fiecăruia dintre noi momente de incertitudine: când ne este teamă de viitor, când ne îngrijorăm, când nu ne mai putem închina… sau pur și simplu credința noastră devine opacă. Atunci avem nevoie să ni se aducă aminte cât de măreț e Dumnezeul pe care îl slujim.” Oti Tipei – pastorul bisericii Ekklesia

Te așteptăm în Sâmbăta Mare, 27 Aprilie, de la ora 18:00 la Sala Polivalentă și fii gata să cânți, să te închini și să spui încă o dată: Da, eu cred! Cristos a înviat!

Adina Muntean