Mărfuri destinate unor firme fără depozite

Mărfuri destinate unor firme fără depozite
ARAD – Două transporturile ilegale au fost depistate de către comisarii Gărzii Financiare Arad.

Traficul cu mărfuri fără acte legale a fost atent monitorizat de comisarii Gărzii Financiare Arad, atât în punctul de trecere ale frontierei Vărşand, cât şi la Nădlac. Astfel, chiar de Mărţilor, comisarii GFA au depistat un transport de semiremorci frigorifice aparţinând unei societăţi din Vinţu de Jos, judeţul Alba, care transportau aproape 40 de tone de carne de pasăre congelată.

„Potrivit documentelor prezentate de cei doi şoferi, comisarii GF Arad au constatat că la  Registrul Comerţlui există o singură înregistrare referitoare la destinatarul achiziţiilor, care are sediul social în Iaşi şi  nu deţine depozite, spaţii sau orice alte puncte de lucru ori sedii secundare care puteau fi amenajate frig şi autorizate de A.N.S.V.S.A.”, explică Anton Pop, directorul GFA. În acest condiţii, marfa – 39.400 kg carne, în valoare de 300 mii lei a fost confiscată.

Tot pe 1 martie, de această dată în vama Nădlac, a fost oprit în vederea controlului, un ansamblul ce transporta 22.600 kg cartofi. Din documentele prezentate de conducătorul auto, rezulta că beneficiarul era o firmă din Afumaţi, judeţul Ilfov, dată în consemn, pe motiv că nu a prezentat organelor de control documentele justificative şi contabile  solicitate de Garda Financiară Secţia Ilfov. Marfa cu o valoare de peste 22 mii lei a fost confiscată de GFA.

„Monitorizăm continuu traficul de mărfuri” Anton Pop

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !