Marin Lupaș: „Ștrandul înainte de a fi extins, trebuie administrat cum trebuie”

5Comentarii
Marin Lupaș FOTO:JA
Marin Lupaș FOTO:JA
PSD Arad a apreciat ideea primarului Gheorghe Falcă de a extinde Ștrandul Neptun doar că a taxat momentul ales de edil. Pentru că în acest moment, în opinia consilierului local PSD Marin Lupaș, trebuie rezolvată situația actuală a administrării ștrandului.

„Noi vom susţine orice idee bună care va conduce către extinderea ştrandului şi către crearea unei baze de agrement mai bune pentru arădeni. Am luat act de planurile primarului Falcă de extindere a ştrandului, dar găsim aceste promisiuni goale de conţinut, atât timp cât administraţia Falcă nu este în stare să se ocupe de ştrandul pe care acum îl are în administrare” a punctat Lupaș.

Salvați zona comercială

Consilierul local a ținut să amintească că zona comercială a fost practic exclusă din ștrand și lăsată în paragină. „Această zonă trebuie recuperată şi reintegrată în ştrand, redată arădenilor” susține consilierul local. Și tot critici au fost aduse și calității serviciilor oferite pe ștrand, în ciuda investițiilor de milioane de euro din fonduri publice făcute acolo. „Nu avem o zonă de vestiare modernă, nu avem grupuri sanitare decente, nu s-a adus aproape nimic nou în zona de bazine. Soluţiile găsite pentru bazine sunt de acum 50 de ani, total depăşite ca tehnologie. Singurul aspect la care a avut loc o evoluţie rapidă este cel al preţurilor biletelor şi abonamentelor, care au crescut constant şi spectaculos sub administraţia Falcă” a punctat Lupaș.

Dialogul surzilor

Marin Lupaș a atras atenția și asupra inutilității dezbaterilor publice pentru că toate discuțiile și propunerile, idei bune ale arădenilor, nu sunt luate în seamă. „Este un dialog al surzilor, în care societatea cere salvarea ştrandului iar administraţia locală parcă se străduieşte să-l distrugă. Trebuie să înţelegem că ştrandul este un obiectiv public, un bun al arădenilor, nu o afacere. Aşa cum trebuie să îngrijim parcurile şi alte spaţii publice, trebuie să avem grijă şi de ştrand, care trebuie să rămână un spaţiu de agrement accesibil arădenilor, indiferent dacă au bani sau nu” a cerut Lupaș. „Plasarea ştrandului în administrarea unei societăţi falimentare pentru a salva acea societate este o idee proastă, care a complicat şi mai mult situaţia bazei de agrement. Credem că ştrandul are cu adevărat nevoie de o viziune de dezvoltare, nu de promisiuni îndepărtate. Înainte de a discuta despre o ipotetică extindere a ştrandului, ar trebui să salvăm această bază de agrement!”, a mai spus consilierul municipal PSD Marin Lupaş.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor