Marius Sulincean (PSD): „Cionca demonstrează zi de zi că este cel mai slab președinte de la înființarea CJA“

De Simion Todoca
1Comentariu
Marius Sulincean (PSD): „Cionca demonstrează zi de zi că este cel mai slab președinte de la înființarea CJA“
Consilierul judeţean PSD, Marius Sulincean, consideră că prin declaraţiile sale legate de problema apei la Dieci, Almaş şi Gurahonţ, demonstrează că nu cunoaşte nici măcar Masterplanul de Apă -Canal.

„Fiind în afara subiectului, Iustin Cionca lansează un atac tipic foștilor pedeliști la adresa parlamentarilor PSD, pe care îi acuză că nu au adus bani pentru a rezolva problema apei la Șilindia. În realitate, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, comuna Șilindia a primit suma de 5,8 milioane de lei pentru „înființare rețea de alimentare cu apă“. Ca să ne convingă până la capăt de faptul că ocupă degeaba scaunul de președinte CJA, Cionca plusează și ne anunță că problema apei de la Almaș, Dieci sau Brazii e în mâinile administrațiilor locale și că parlamentarii PSD ar fi trebuit să sprijine primăriile respective să obțină bani prin PNDL.

Mai întâi, domnule Cionca, sunteți într-o mare eroare și ne dovediți că habar nu aveți de ceea ce se întâmplă pe moșia CJA. Toate aceste localități sunt cuprinse în Masterplanul de Apă și Canal, fiind membre în Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Apă Canalizare Judeţul Arad, deci problemele cu privire la rețeaua de apă trebuie rezolvate prin Compania de Apă, din subordinea CJA, în administrarea căreia se află acele rețele. În al doilea rând, parlamentarii PSD nu aveau cum să sprijine aceste comune să obțină fonduri pentru rețeaua de apă, atâta timp cât prin PNDL nu se finanțează investiții care sunt cuprinse în alte programe, inclusiv europene, cum e cazul Masterplanului Apă – Canal.

Iar ca lucrurile să fie clare până la capăt în privința competenței președintelui CJA, Cionca își dă un autogol de zile mari, acuzând parlamentarii PSD că nu au adus bani în aceste comune, pe PNDL. Păi, hotărâți-vă, domnule Cionca ! Acum două zile spuneați că parlamentarii PSD nu au legătură cu cele 644 de milioane de lei primite de la Guvern, pe PNDL, în județul Arad. Dacă domnii parlamentari nu au adus acei bani, nu au nicio legătură cu PNDL, după cum ați afirmat, cum ar putea să aducă bani pentru Dieci, Almaș sau Brazii ?

Nu credeți că ar fi cazul, domnule Cionca, să lăsați demagogia deoparte, să nu mai acceptați ca cei din biroul de propagandă să vă bage vorbe-n gură, să vă facă zilnic de râs, și să vă apucați de administrarea județului ? Încă mai aveți o șansă să nu rămâneți în istoria Aradului ca cel mai slab și mai nepregătit președinte de Consiliu județean. Ar fi păcat să o ratați, continuând cu astfel de strategii, care nu vor avea alt efect decât convingerea oamenilor că funcția de președinte este o pălărie mult prea mare pentru dumneavoastră“, declară Marius Sulincean, liderul grupului PSD-ALDE din Consiliul Judeţean.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor