Mărţişoare pentru prieteni

ARAD. Primavara începe cu……ghiocei si martisoare! Mărtioare confectionate de către prescolarii Grădinitei cu P.P. Nr.22 din Arad si şcolarii clasei I C de la Scoala Generală „Ioan Slavici”.

S-au adunat cu totii la Scoală pentru a întâmpina primăvara asa cum se cuvine. Pentru cei mici acesta a fost primul pas într-o unitate Scolară într-o formă organizată, întrucât anul viitor o parte dintre ei vor  trece într-o altă treaptă de învătamânt.

Cadrele didactice Camelia Moler si Dorina Dolha – initiatoarele proiectului de parteneriat dintre cele două institutii, Ioana Moisă, Adriana  Sandru si  Marcela  Zaha s-au ocupat de familiarizarea copiilor de grupă mare si pregătitoare cu atmosfera scolară. Mărtisoarele confectionate cu migală de către scolari si prescolari la un loc vor fi dăruite cu drag tuturor prietenilor, în special copiilor de la Scoala Specială cu clasele I-VIII din Arad, cadre didactice implicate în acest proiect Maria

Lugojan si Monica Scurei, dar si prietenilor de la Grădinita si Scoala Generala din localitatea Gurba, judetul Arad, cu care pre?colarii au încheiat recent un parteneriat de colaborare, cadre didace Monica Onita si Amalia Cretu.

Activitatea, denumită „ Mărtisoare pentru prieteni” este de altfel una dintre activită?ile pe care educatoarele Grădinitei cu P.P. Nr.22, sub coordonarea directorului  Marinela  Alecu si le-au propus a le desfă?ura în scop caritabil  prin Centrul de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare Arad pentru copiii cu C.E.S. , pentru prietenii din localitătile învecinate si pentru părinti.

 Toate mărtisoarele vor fi expuse la Biblioteca Judeteană „A.D. Xenopol”, iar cu o parte dintre acestea se va organiza o expozitie cu vânzare la S.C.Remat Arad, fiind confec?ionate din materiale reciclabile.

JA – V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !