Maşini şi vacanţe exotice

3Comentarii
Maşini şi vacanţe exotice
Maşini şi vacanţe exotice
ARAD – Astra Vagoane Călătători arad şi-a premiat anagajaţii. În cadrul unei ceremonii organizate la sediul Astra Vagoane Călători, Valer Blidar – preşedintele Grupului ASTRA-ARIS-SIRV-TRISTAR a prezentat raportul pentru anul în curs.

„Realizările noastre sunt cunoscute atât în ţară cât şi în afara României. Astra Vagaoane Călători a făcut ca în multe zone ale lumii Aradul să fie mai cunoscut decât Bucureştiul”, a subliniat Blidar.

Pe de altă parte Blidar a criticat dur sistemul economic român, referindu-se în mod special la structura Ministerului Economiei şi Finanţelor, dar şi la Codul Fiscal.

Printre cele mai remarcabile realizări din acest an cu care se poate mândri Astra Vagoane Călători Arad se numără plata în avans „a tuturor datoriilor istorice moştenite din-nainte de privatizare”.

Prime de excepţie

Nici cele câteva sute de salariaţi ai Astra nu au fost uitaţi. Zece dintre cei mai conştiincionci salariaţi au plecat acasă cu câte un autoturism Chevrolet Aveo, un alt autoturism identic fiind câştigat de un alt salariat la o tombolă organizată de conducerea societăţii.

Pe lângă aceste premii, s-au acordat şi prime excepţionale, s-a convenit şi pentru o nouă mărire de salra de la 1 ianuarie, iar toţi salariaţii au primit şi obişnuita primă de Cărciun.

Directorii Astra Vagoane Călători au fost şi ei recompensaţi de către patronat, oferindu-li-se câte o vacanţă la Rio de Janeiro.

A.P.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor