Măsuri drastice la PNG Arad

Măsuri drastice la PNG Arad
Măsuri drastice la PNG Arad
ARAD – Preşedintele PNG Arad, Helmuth Duckadam a anunţat luarea unor măsuri draconice împotriva organizaţiilor din judeţ care nu s-au implicat în activitatăţile derulate de partid, cum ar fi strângerea de semnături dar şi alte activităţi.

Deja au fost organizate alegeri în mai multe localităţi din judeţ în urma dizolvării birourilor locale. „Ciudăţenia” constă în faptul că au fost dizolvate conduceri ale unor organizaţii care au avut rezultate foarte bune. Duckadam explică :„Unii dintre cei care au fost alături de mine încă din 2004, au crezut că pot să rămână pe funcţii fără să facă nimic. S-au înşelat.

La organizaţiile din judeţ am înregistrat un aflux nescontat de noi membri, în special tineri, entuziaşti, care au făcut o treabă excelentă. Au fost unii dintre ei care au venit cu încă 50-60 de membri după ei sau cu sute de semnături pentru alegerile europarlamentare. Organizaţiile respective au avut rezultate spectaculoase, dar nu în baza vechilor lideri, care nu au făcut nimic, ci în baza acestor tineri. Era normal să organizăm alegeri pentru a-i pune pe aceştia pe locurile meritate. Organizaţiile care au primit un ultim avertisment au la dispoziţie 30 de zile să se pună pe treabă”.

Se închide uşa pentru cei cu pretenţii

PNG Arad a alcătuit o comisie din şapte membri care va verifica „la sânge” personaje de notorietate care vor să se înscrie în PNG dar vin cu pretenţii, fie la funcţii, fie la locuri pe liste. Pe 20 septembrie se sistează toate înscrierile de acest gen, urmând ca în termen de o lună PNG să bată în cuie listele de candidaţi, atât pentru locale cât şi pentru parlamentare. Cu amendamentul că la şedinţa Consiliului Naţional Becali a specificat că nu i se va impune niciunei organizaţii vreun candidat de la centru.

S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !