Matematica i-a speriat. 103 absenți la Evaluarea Națională

De Eugen Rogojan
Matematica i-a speriat. 103 absenți la Evaluarea Națională
A avut loc ultima probă a Evaluării Naționale pentru absolvenții de clasa a VIII-a, cea la Matematică.

Miercuri, 21 iunie, a avut loc ultima probă a Examenului de Evaluare Națională pentru elevii de clasa a VIII-a, cea la Matematică. La fel ca și în cazul celei la Limba și literatura română, în județul nostru s-a desfășurat în 88 de centre de evaluare.

Prezența

La nivelul județului Arad, conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Arad, există 3.642 de absolvenți de clasa a VIII-a, dintre care doar 3.060 s-au înscris în examenul de Evaluare Națională.

Dintre cei 3.060 de candidați înscriși, la proba de pe 21 iunie, cea la Matematică, s-au prezentat în total 2957 de candidați, ceilalți 103 elevi fiind absenți. Nu s-a înregistrat niciun incident în cadrul celor trei probe ale Evaluării Naționale.

Rezultatele

Luni, 26 iunie 2017, este ziua în care, până la ora 16, vor fi afișate la sediile centrelor de examen, la sediul Inspectoratului și pe site-ul Ministerului Educației, rezultatele la Examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții clasei a VIII-a în anul școlar 2016-2017.

Tot luni, 26 iunie, între orele 16-20 vor fi așteptate eventualele contestații, la centrele de examen. Elevii vor fi nevoiți să semneze o declarație prin care să ateste că sunt de acord ca nota să fie mărită sau micșorată, după caz, în urma reevaluării lucrării.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 30 iunie, după ce în perioada 27-29 iunie vor fi rezolvate contestațiile.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !