„Şmecherii” dezbină la Arad

1Comentariu
„Şmecherii” dezbină la Arad
ARAD – Preşedintele revoluţionarilor arădeni declară că Monumentul Revoluţiei este folosit ca pretext împotriva Monumentului Marii Uniri.

În pragul comemorării revoluţiei de la Arad, asupra liderilor Fundaţiei Judeţene pentru Revoluţia din 1989 s-a prăvălit un adevărat potop de acuze : au „complotat” cu conducerea locală să mute Monumentul Revoluţiei din faţa Palatului Administrativ, au făcut afaceri necurate cu maşini şi cu spaţii, au dat certificate de revoluţionar pe sub mână, unora care nu au fost la revoluţie şi i-au nedreptăţit pe unii care chiar erau revoluţionari etc. Acuzele sunt vechi şi au fost repetate cu obstinaţie în fiecare an, în preajma manifestărilor dedicate revoluţiei arădene, organele abilitate considerându-le nefondate.

Monumentul Revoluţiei, versus Monumentul Marii Uniri.

Elementul nou, mutarea monumentului, îi găseşte pe poziţii diferite pe Duka şi Curta, primul fiind vehement împotrivă, în timp ce celălalt motivează acordul de principiu pentru mutarea respectivă : „În vară am fost chemat la Ministerul Culturii, unde mi s-a spus că se doreşte investirea a cinci milioane de Euro pentru înălţarea Monumentului Marii Uniri la Arad, lucrare care va consolida statutul Aradului, de capitală morală şi spirituală a Marii Uniri, poarta de intrare a ţării şi, prin urmare, este un obiectiv de interes naţional.

Singura problemă era că nu se acceptă altă locaţie decât în Piaţa Revoluţiei, iar Curta nu vrea mutarea Monumentului Revoluţiei şi definitivarea lui, pe banii ministerului. Ei bine, pentru a nu fi acuzat că sunt împotriva Monumentului Marii Uniri, am semnat un acord de principiu.Vă asigur, însă, că monumentul nu va fi mutat, pentru a exista motiv să nu se facă Monumentul Marii Uniri, care are mult mai mulţi duşmani decât vă imaginaţi, printre care şi şmecherii care se învârt pe lângă oala cu Euro şi dau vina pe Curta.

După ce le-am dovedit negru pe alb că mint, acum agită apele, ca să nu facă Monumentul Marii Uniri, spunând că nici nu contează ce spune Curta, pentru că revoluţionmarii sunt împotrivă. Este trist că unii dintre ei nu pricep că, de fapt, sunt din nou manipulaţi, pentru a se spune că ei se opun interesului naţional”.

S.T.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor