Medalii scoase din apa „naţionalelor”

De Daniel Scridon
Medalii scoase din apa „naţionalelor”
HUNEDOARA. Performanţă remarcabilă a înotătorilor de la CSŞ Gloria Arad care aflaţi în primul an de juniorat au izbutit să se bată de la egal cu juniorii mari şi să urce pe podiumul „naţionalelor” de la Hunedoara.

Într-o companie selectă, cu 325 sportivi de la 50 cluburi din ţară la start, înotătorii pregătiţi de prof. Sebastian Lucaci şi prof. Silviu Haş au obţinut rezultate notabile.

În componenţa: Luca Deznan, Andrei Lazăr, Bianca Baltă şi Alexia Băşcărău, ştafeta mixtă de 4x50m liber a obţinut medalia de argint, cu un timp excelent: 1.46,38.

Apoi a ieşit la rampă Alexia Băşcărău, care a demonstrat de ce a fost cooptată în lotul naţional de junioare al României. „Diamantul” secţiei de nataţie a CSŞ Gloria Arad a reuşit să câştige două medalii de bronz în probele de 50m liber şi 100m liber, cu două noi recorduri feminine ale înotului arădean la 14 ani: 27,54, respectiv, 59,65.

În fine, Cătălin Sărac a ocupat locul 6 în finala de 200m fluture (2.10,97), iar ştafeta masculină de juniori a fost a 7-a în proba 4x50m liber, în formula: Luca Deznan, Bogdan Stana, Valentin Mircu, Andrei Lazăr.

„Încheiem anul, din nou, pe podiumul naţional cu nişte timpi incredibili, chiar dacă am fost dezavantajaţi faţă de celelalte cluburi din ţară care au început pregătirea mult mai devreme decât noi. Aceşti copii deosebiţi, aflaţi în primul an de juniorat, nu au avut complexe şi au demonstrat că au valoare şi merită mai mult sprijin din partea autorităţilor locale” – spune prof. Sebastian Lucaci.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !