Medic veterinar din Zărand, acuzat de fals în înscrisuri

De Diana Dutu
5Comentarii
Medic veterinar din Zărand, acuzat de fals în înscrisuri
Dr. Florentina-Xenia Abu-Gararah a fost trimisă în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş.

A întocmit în fals o convenţie civilă, a antedatat-o şi s-a folosit de ea la o licitaţie publică organizată de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad. Totul s-a întâmplat în cursul anului 2015, persoana incriminată fiind Florentina-Xenia Abu-Gararah, medic veterinar titular la Cabinet Medical Veterinar Stoica S.R.L., cu sediul în Zărand. Ea a fost trimisă în judecată şi este cercetată, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Faptele

Potrivit probatoriului administrat în cauză, dr. Abu-Gararah „a întocmit în fals convenţia civilă nr.3 şi a antedatat respectiva convenţie civilă cu data de 01.08.2013, atestând necorespunzător adevărului că, începând cu data de 01.08.2013, a prestat servicii veterinare diverse beneficiarului P.F.A. C.I.R.C.. După întocmirea în fals şi antedatarea convenţiei civile nr. 3, inculpata Abu-Gararah Florentina-Xenia, profitând de bunele relaţii existente între ea şi martorul C.I.R.C., cu intenţie, l-a indus în eroare şi l-a determinat pe acesta din urmă să semneze şi să ştampileze respectiva convenţie civilă, astfel că numitul C.I.R.C., fără vinovăţie, a atestat împrejurări necorespunzătoare adevărului. Ulterior semnării şi ştampilării de către martorul C.I.R.C. a convenţiei civile nr. 3, inculpata Abu-Gararah Florentina-Xenia a folosit acest înscris falsificat la licitaţia publică organizată în cursul anului 2015, de Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Arad având ca obiect atribuirea contractului de prestări servicii de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de identificare şi înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor, caprinelor şi a mişcării acestora, precum şi de corectare a eventualelor erori sau neconformităţi generate de nerespectarea termenelor de înregistrare sau de greşeli de înregistrare pe raza CSVA ZĂRAND”.

Dosarul în care e inclupată dr. Abu-Gararah Florentina-Xenia a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor