Meditații gratuite pentru 190 de elevi arădeni

De Valentin Goran
Meditații gratuite pentru 190 de elevi arădeni
Înscrierile în cadrul acestui proiect – „Centrul de Excelență pentru Elevi” – se fac în perioada 10 – 26 octombrie.

O veste foarte bună pentru 190 de elevi de gimnaziu și liceu, care vor avea posibilitatea, prin orele gratuite oferite de profesori, fie să performeze la materiile preferate, fie să se pregătească pentru examenul de bacalaureat. Concret, proiectul este structurat pe două segmente: unul destinat învățământului de performanță și unul destinat pregătirii pentru examenul de bacalaureat. În cadrul cursurilor ce vor fi derulate din luna noiembrie 2016 până în luna aprilie 2017, elevii vor putea aprofunda unele dintre materiile de studiu ale acestui an școlar: Limba Română, Matematică, Istorie, Chimie și Geografie.

9 clase, 190 de elevi

Pentru Gimnaziu – clasa a VIII-a, se vor crea trei clase a câte 20 de elevi pentru materiile Română, Matematică și Chimie. Pentru Liceu – clasa a IX-a, vor fi create patru clase, cu câte 20 de elevi, pentru materiile Română, Matematică, Geografie, respectiv Istorie. Elevii de clasa a XII-a vor avea posibilitatea să învețe mai mult la Matematică în cadrul celor două module M1 și M2, unde vor studia câte 25 de elevi pe clasă.

Profesorii: 70 lei/două ore

Înscrierile pentru elevi, dar și pentru profesorii care doresc să ia parte la acest proiect, pot fi făcute începând din 10 octombrie până în 26 octombrie, pe site-ul centruldeexcelenta.ro. Profesorii care vor alege să predea în cadrul acestui proiect trebuie să știe că vor fi remunerați cu 70 lei pentru o ședință de două ore.

Pentru mai multe informații, arădenii interesați pot fie să meargă la sediul Centrului de Excelență, situat pe Bulevardul Revoluției. nr. 87, ap. 6, fie să sune la numărul de telefon 0749.480.835. Până acum, în acest proiect, s-au înscris șapte elevi și doi profesori.

Centru non-profit

Glad Varga, președintele asociației Centrul de Excelență Arad spune că: „Aradul are nevoie de un prim centru non-profit, privat și independent pentru descoperirea și dezvoltarea talentului și inteligenței. Acesta va fi dedicat copiilor cu potențial, care să reprezinte cea mai modernă instituție de educație. Ne propunem ca în urma acestor cursuri, elevii să fie mult mai bine pregătiți din punct de vedere educațional și să abordeze cu o mai mare ușurință examenele care îi așteaptă”. Proiectul este derulat de asociația Centrul de Excelență Arad, Asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !